Ako sa zbaviť dlhodobej zápchy a nafukovania?
Ako ste sa zbavili dlhodobej zápchy a problémami s črevami? Mňa neustále nafukuje alebo sa mi opakovane vracia zápcha. Už neviem čo s tým snažím sa piť dostatok vody, mať pohyb a aj vlákninu jesť ale niekedy sa mi aj tak objaví zápcha a celkový pocit plnosti.
Precitaj stare diskusie, su tam rady na zapchu, i o kolonoskopii. Uz baby nebavi stale pisat dookola to iste. Nejedz potraviny, ktore nafukuju, skus sa nejaky cas stravovat dietne
Inak, ak odchadzaju vetry je to zdrave, horsie bude, ak sa ti zastavia.
@anonym_autor a ešte zvazujem návštevu lekára a vyšetrenie čo ďalej len sa strašne bojím toho že bude robiť aj vyšetrenie cez konečník. Boli ste niekto s takýmto problémom u doktora ? A ak áno ako to prebiehalo ?
@anonym_autor a coho sa bojis ?ved teraz sa kolono robi aj tak ze ta napichnu ,zaspis ,vstanes a uz je po vsetkom ,ale musis zacat tam ,aj vlaknina moze zhorsovat nafukovanie a ked nechces ist k lek. Tak si zaplat test na sibo,na laktozu a budes vediet sa odrazit od niecoho ..
@anonym_autor a coho sa bojis ?ved teraz sa kolono robi aj tak ze ta napichnu ,zaspis ,vstanes a uz je po vsetkom ,ale musis zacat tam ,aj vlaknina moze zhorsovat nafukovanie a ked nechces ist k lek. Tak si zaplat test na sibo,na laktozu a budes vediet sa odrazit od niecoho ..
@liliputka2131 jasné ale ja som skôr myslela že ako prebieha klasické vyšetrenie u vseobecneho. Mňa okolie zastrasili tým že keď pôjdem k všeobecnému tak prehmatava konečník
@liliputka2131 jasné ale ja som skôr myslela že ako prebieha klasické vyšetrenie u vseobecneho. Mňa okolie zastrasili tým že keď pôjdem k všeobecnému tak prehmatava konečník
@anonym_autor cosi to sa urcite nestane ,mne hned vypisala papier na gastro ,objednas sa prides prvy krat je konzultacia ohladom toho co ti je ,nejaka rodinna anamneza a tak vezmu krv a rozhodne sa ci ta vysetri zhora ci z dola, to zase prides na druhy krat
Celiakia? Syn dostal diétu, už je po zápche a nafúknutom brušku. Nikto mu nič neprehmatával, brali mu 2x krv.

@anonym_autor a ešte zvazujem návštevu lekára a vyšetrenie čo ďalej len sa strašne bojím toho že bude robiť aj vyšetrenie cez konečník. Boli ste niekto s takýmto problémom u doktora ? A ak áno ako to prebiehalo ?