icon

Ako sa zbaviť dlhodobej zápchy a nafukovania?

22. júl 2026

Ako ste sa zbavili dlhodobej zápchy a problémami s črevami? Mňa neustále nafukuje alebo sa mi opakovane vracia zápcha. Už neviem čo s tým snažím sa piť dostatok vody, mať pohyb a aj vlákninu jesť ale niekedy sa mi aj tak objaví zápcha a celkový pocit plnosti.

autor
22. júl 2026

@anonym_autor a ešte zvazujem návštevu lekára a vyšetrenie čo ďalej len sa strašne bojím toho že bude robiť aj vyšetrenie cez konečník. Boli ste niekto s takýmto problémom u doktora ? A ak áno ako to prebiehalo ?

milan2711
Odpoveď bola odstránená
autor
22. júl 2026
@milan2711
Odpoveď bola zmazaná

@milan2711 ale to je niečo iné

milan2711
Odpoveď bola odstránená
anonym_245df0
22. júl 2026

Precitaj stare diskusie, su tam rady na zapchu, i o kolonoskopii. Uz baby nebavi stale pisat dookola to iste. Nejedz potraviny, ktore nafukuju, skus sa nejaky cas stravovat dietne
Inak, ak odchadzaju vetry je to zdrave, horsie bude, ak sa ti zastavia.

liliputka2131
Včera o 09:03
@anonym_autor

@anonym_autor a ešte zvazujem návštevu lekára a vyšetrenie čo ďalej len sa strašne bojím toho že bude robiť aj vyšetrenie cez konečník. Boli ste niekto s takýmto problémom u doktora ? A ak áno ako to prebiehalo ?

@anonym_autor a coho sa bojis ?ved teraz sa kolono robi aj tak ze ta napichnu ,zaspis ,vstanes a uz je po vsetkom ,ale musis zacat tam ,aj vlaknina moze zhorsovat nafukovanie a ked nechces ist k lek. Tak si zaplat test na sibo,na laktozu a budes vediet sa odrazit od niecoho ..

autor
Včera o 15:52
@liliputka2131

@anonym_autor a coho sa bojis ?ved teraz sa kolono robi aj tak ze ta napichnu ,zaspis ,vstanes a uz je po vsetkom ,ale musis zacat tam ,aj vlaknina moze zhorsovat nafukovanie a ked nechces ist k lek. Tak si zaplat test na sibo,na laktozu a budes vediet sa odrazit od niecoho ..

@liliputka2131 jasné ale ja som skôr myslela že ako prebieha klasické vyšetrenie u vseobecneho. Mňa okolie zastrasili tým že keď pôjdem k všeobecnému tak prehmatava konečník

liliputka2131
Včera o 18:42
@anonym_autor

@liliputka2131 jasné ale ja som skôr myslela že ako prebieha klasické vyšetrenie u vseobecneho. Mňa okolie zastrasili tým že keď pôjdem k všeobecnému tak prehmatava konečník

@anonym_autor cosi to sa urcite nestane ,mne hned vypisala papier na gastro ,objednas sa prides prvy krat je konzultacia ohladom toho co ti je ,nejaka rodinna anamneza a tak vezmu krv a rozhodne sa ci ta vysetri zhora ci z dola, to zase prides na druhy krat

anonym_f8a745
Včera o 20:14

Celiakia? Syn dostal diétu, už je po zápche a nafúknutom brušku. Nikto mu nič neprehmatával, brali mu 2x krv.