icon

Ako sa zbaviť opakovaných bradavíc na nohe?

Včera o 20:02

Ahojte,svokra je už zúfalá-tak či náhodou neporadíte.
Má opakované vrátenie bradavíc na nohe chodidlo,päta,bolí ju to pri státi chôdzi a má 12h prácu v stoji.
Mala to už XY krát vypálené,laserované..chirurgický odstránené naposledy v auguste 2025.Teraz sa jej to znovu vrátilo.Brala aj ATB aj všelijaké naplastia vitamíny atď..Kožná sa naňu úplne vysrala.Čo by mala robiť stymto problémom ďalej? Je tu niektorá taká čo to má nejako rovnako?

viestta
Včera o 20:11

@anonym_autor ísť na imunológia, asi ma oslabenú imunitu a telo nevie bojovať s vírusom.

anonym_35df82
Včera o 20:13

@anonym_autor vylúhovať cibuľu v octe a potom na noc prikladať, niečím obviazať, aby to držalo. Mne stačilo zalepiť leukuplastom a asi na tretí raz celá bradavica odpadla, odvtedy sa mi to nevrátilo. Podotýkam, bolo to malé, takže v tomto štádiu neviem či pomôže, ale za pokus nič nedá.

anonym_27a256
Včera o 21:58

@anonym_autor ♥️♥️♥️

slavomira236
Dnes o 07:19

@anonym_autor syncekovi pomohol cesnak na noc..nema to velmi hlboke. Ak sa jej to vratili musel tam ostat koren

anonym_85ef92
Dnes o 07:22

Jedine co zabralo mne bola kyselina mravcia. Bacha je to fakt kyselina. Ak sa vam ju podari zohnat tak veeelmi opatrne namocit na vatovu tycinku a len tukat po tych miestach. Po par dnoch sa koza sama odlupne a s nou aj bradavica. Ak je hlboko zakorenena tak nechat par dni kozu obnovit a zas cely cyklus opakovat. Az kym uplne nezmiznu. Ja som to mala na strednej a stale nove a nove sa mi robili...az kym som si ich takto nevyhubila. Ale to bolo uz pred 20r. Vtedy mi mamka cez kamosku tu kyselinu mravciu zohnala. Teraz bohuzial neporadim kde sa da zohnat v spravnej koncentracii. Ale drzim palce. Je to velmi bolestive 🤯😪