Ako sa zbaviť páchnucích plynov?
potrebujem poradit ako sa zbavit smrdlavych plynov?
@babychriss ??
@bona5 vyvetraj 😅
to je aktualny problem, alebo inokedy kakas medovniky a vylucujes vonu skorice? 😀
leuskafojtova ma zas novy nick? 😀 😀 😀
@hviezdicka111 ...nee,tento nick tu uz bol....tusim tu hladala partnera na cely zivot 😀
@zuzkaanicka tak to vetram stale
😀 😀 😀 😀
skus latobacily, mliecne vyrobky, nieco co upravuje crevnu mikrofloru... alebo treba hladat pricinu aj inde, mohol by to byt kludne aj priznak nejakeho ochorenia
@hviezdicka111 to je kdo?
diagnoza sa vola meteorizmus a treba zajst za gastroenterologom
espumisan to isti :D
Tak to som zvedava... Mali sme tu uz majitelky ventilka na nehlucne a nesmrade vypustanie traviacich plynov. Tie nas akurat zvozili z to, ze prdime. Ako zit bez tohto prejavu spravneho fungovania traviaceho ustrojenstva nam vlani na jesen neporadili. Mozno dnes...
@lyzzy len nick leuskafojtova bol tu skor...ta vytvarala divne temy 😀 ako zanedbany sex...prdite pred chlapmi atd... 😀 a tato tiez preli...zato ma napadlo, ci nejde o tu istu osobu 😀
dobre vidím??? 😀 😀 😀 😀
@hviezdicka111 ...mozno 😀 ...nevadi,aj takym slnko svieti 😀
@lyzzy ziadne den na MK nie je strateny... Zakazdym niecou uzasne... Ja nechapem ako som mohla bez MK prezit 55 rokov. Este, ze to teraz stiham napravit, lebo mozno by sa o mne napisalo: Zila zbytocne. Nemala profi na fb (to by mozno aj nejak presko) ale nemala profil ani na MK. Bez toho akoby ani nebola... 😀 😀 😀 😀

Ty tu máš teda témy 😝