Prechod z plynu na indukčnú dosku
prešli ste z plynu na indukciu? Chýba vám plyn, alebo by ste sa už nevrátili?
Jedine indukcia
@anonym_1044ab @zuzanaete
a mali ste predtým plyn? všetci ma odhovárajú.
@anonym_autor predtým plyn.
Po presťahovaní nebola možnosť plynu. Máme indukcie.
Za mňa super. Nemám vytku
@anonym_autor Ano, varila som na plyne, elektrickej varnej doske a aktualne na indukcii. Indukcia je bezudrzbova. Ziadne drhnutie pripalenin. Ak zrovna nevarim, tak tam viem polozit veci, co ocenim v malej kuchyni. Nastavim na jednotlive hrnce casovace. Uz mam odskusane co na ktorom stupni a ako dlho varit. Nemusim skusat, striehnut. Za mna same vyhody.
Plyn mi chýba každý deň. Púšťala som si ho len tak, aby som ho cítila. Chýba mi každý deň, ten strach, že tu vybuchneme všetci. Bez plynu ani na krok!
@anonym_autor tak počúvaní,ja by som sa vrátila k plynu a to mám indukciu už 10 rokov
@anonym_autor áno mala som plyn prešla som na indukciu nič lepšie som nemohla urobiť .
@anonym_autor nevrátila by som sa k vareniu na plyne. Nepoznám nikoho kto by indukciu oľutoval.
Pridavam sa. Mala som roky plyn, presla som na indukciu a v ziadnom pripade by som sa nechcela vratit k plynu.
mala som plyn... stale som bola proti indukcii az teraz ked financne nedavalo zmysel zavadzat plyn do miestnosti kde sme chceli kuchynu som povedala ano na indukciu... a co ti poviem hlupa som bola,ze som ju nechcela skor ...nikdy viac plyn
Mám indukciu vyše 10 rokov a k plynu by som sa nikdy nevrátila. Ale podotýkam, že ju mám riadne napojenú na 380V.
Nechyba vobec :D to lahke cistenie je na nezaplatenie pri indukcii, a jedlo chuti rovnako
Asi 3 mesiace dozadu som menila plyn za indukciu. Jediné čo ľutujem, že som ju nedala skôr. Keď sme stavali dom tak som si sem dala plynovú dosku, že čo ak náhodou vypadne elektrika, a ja si nebudem môcť nič ohriať. Za tie 4 roky, čo tu bývame taká situácia nenastala ani raz, a už ma nebavilo čistiť plynovú dosku.
Indukcia je rýchla ( ja som prestala pri nej používať rychlovarnu kanvicu) a nenáročná na údržbu.
Ku plynu by som sa už nikdy nevrátila.
@anonym_autor chýbal, bol to jednoducho zvyk. Ale zvykla som si aj na indukciu - v novom nie je prípojka.
mala som moznost mat aj plyn, vybrala som si indukciu. nevratila by som sa k plynu. a ako bolo spominane vyssie, udrzba platne neporovnatelna.
@anonym_autor
Ked varis tradicne europsky v hrnci ktory stoji na sporaku je to idealne varit na indukcii ale ked varis ako sa u nas casto vari kde sa wok radicne rozpali a pohadzuje tak je to plyn, preto mame plyn a sporak ma velky wok horak ale my sme ta vynimka co potvrdzuje pravidlo😄

Indukcia !!!