icon

Ako sa zbaviť podkožného akné v dospelosti?

vanulinka99
28. mar 2024

Ahojte mám 19 rokov do teraz som mala pleť peknú občas nejaký pupacik ale nič viac a v poslednej dobe asi 6 mesiacov sa mi robia strašne veľké podkožné pupáky hlavne na brade, pod bradou, na lícach skúsila som už všeličo CeraVe, La Roche Possay, Dermacol, Nivea, Sírové mydlo z lekárne nič nepomáha nič nič ani za svet fakt sa o tvár starám umývam si každý večer aj ráno nechytám si ju rukami obliečky si mením každý týždeň neviem už z čoho by to tak náhle mohlo byť nemate niekto prosím skúsenosť s niečím takým a ak áno čo vám prosím vás pomohlo budem vďačná za každú radu už mám aj nejaké jazvičky po akné🤦‍♀️🙏

dadis
•
28. mar 2024

To su hormony. Hormonalna antikoncepcia by mohla pomoct.

mandzula
•
28. mar 2024

Chod ku koznemu, on ta nasmeruje, nerob zbytocne hokusy-pokusy. Plet si daj vycistit u kozmeticky a skus vysadit laktozu.

sojorez
•
28. mar 2024

U mna to sposobuje mliecna bielkovina.

mantilka
•
28. mar 2024

Ja som mala vyrážky ale po celej pleti vždy keď kvitla artemisia...pomohlo mi ožarovanie biolampou týždeň som si ozarovala každý deň ...kožná mi odporučila.

malcica
•
21. nov 2024

Dobrý deň. Ako.dlho sa môže vstrebavat taka cysticka alebo nodularna vyrážka? Dnes sú to 3 týždne odkedy ju mam. A stále je to taky podkozny hrbol