icon

Ako si odvyknúť od nikotínu?

26. máj 2026

Už 5 rokov bojujem so závislosťou na nikotínových sáčkoch. Máte niekto nejakú radu ako najlepšie si od nikotinu odvyknúť a zbaviť sa závislosti?

timetotime
26. máj 2026

Čo sú to nikotínové sáčky?

autor
26. máj 2026
@timetotime

Čo sú to nikotínové sáčky?

@timetotime Velo nicotine pouches

anonym_8ca6f2
26. máj 2026

@anonym_autor mňa odnaucila rakovina , za ktorú je v najväčšej miere zodpovedný nikotin

biba_18
26. máj 2026

to máš ako s inou formou nikotinu - mne pomohli náplaste ... v tých sáčkoch sú vysoké dávky nikotinu, cez náplaste vieš postupne dávky znižovať ... dobré je náplaste zo začiatku kombinovať so žuvačkami alebo sprejmi, pri špičkách ... ale bacha na predávkovanie ...

kaja01
26. máj 2026

Môj otec prestal s pomocou liekov od pľúcnej.

pupi14
26. máj 2026

ťažko, ale dá sa to, len treba odolať, keď má človek slabú chvíľku.

prvosienka7
26. máj 2026

Moja mamina prestala po dvadsiatich rokoch len tak. Zo dňa na deň. Myslím si, že môže byť motiváciou pre každého ♥

btus
26. máj 2026

prestala som fajčiť zo dna na deň.

anonym_9c624b
26. máj 2026

Len tak. Musíš chcieť.

motylik2559
26. máj 2026

@anonym_autor Ahoj, sice som neuzivala nikotinove sacky, ale fajcila cigarety, uz rok aj pol som cista😄 Zo dna na den bez jedinej cigy a nikotinu v nej. Takze podla mna toto je najlepsia metoda. Samozrejme na kazdeho moze platit nieco ine, ale co poznam fajciarov a skusali,ze postupne obmedzovat, alebo pomocou nikotinovych zuvaciek, naplati a inych tychto marketingovych srand, tak neprestali. Pretoze ta davka nikotinu ci v naplasti, ci v zuvacke ich vzdy stiahla naspät. Taktiez obmedzovanie- z toho mali este väcsi stres, lebo pocit, ze uz mozem len tolko, zajtra uz len tolko...to bolo pre nich este horsie co viem. Tiez mam co- to dost odskusane za tie dlhe roky co som fajcila a jedine co na mna zabralo, prestat zo dna na den bez pomocok a inych hovadin. Akurat som zacala este o nieco viac cvicit aby metabolizmus nezlenivel😄 Neprezierala som sa ziadnymi sladkostami ani som nepotrebovala mat v ustach jedlo nonstop. Zabavit sa dalo aj inak🙂 A celkom k tomu celemu mi dopomohla kniha od Alena Carra - Ako prestat fajcit aj bez pevnej vole. Tato pomohla dost aj kamosovi a ten bol este ovela tuhsi fajciar ako ja a necvicil vobec, proste mu pomohla "len" ta kniha, nefajci uz cca 2 roky, o cca polroka dlhsie ako ja...

anonym_493dc8
26. máj 2026

@anonym_autor manžel fajčil denne krabičku. Každý týždeň mal o jednu menej. Po polroku neznáša ten zápach

anonym_fd00f9
26. máj 2026

@anonym_autor musíš chcieť a mne pomohol nicorette sprej nic iné co som skusala zo dňa na deň