Môže nikotín zhoršovať tetaniu?
Ahojte chcela by som sa poradit mozno ak tu niekto ma skusenosti, uz 2 roky uzivam nikotinove vrecuska pred 2 mesiacmi mi zacala tetania a napadlo ma ci uzivanie vrecusiek nemoze tu tetaniu zhorsovat/podporovat? Dakujem
Samozrejme, aj nikotín, aj kofeín, teín aj alkohol.
Nikotin nie že môže, ale určite má vplyv na tvoj zdravotný stav.
Vies vobec co je tetatnia? Keby si vedela tak sa nepytas ale nie nikotin nato nema vplyv.
Vies vobec co je tetatnia? Keby si vedela tak sa nepytas ale nie nikotin nato nema vplyv.
@anonym_261f81 Ano viem velmi dobre, pytam sa informacne ci s tym niekto ma skusenost, lebo kazdy hovori inac
@anonym_261f81 Ano viem velmi dobre, pytam sa informacne ci s tym niekto ma skusenost, lebo kazdy hovori inac
@natalka1233 ano
Prestan to uzivat
Evidetne je problem aj niekde inde ako v tetanii
@natalka1233 co su to nikotinove vrecuska?
@domkakvet nikotinove vrecúška sú-je žuvaci tabak
@anonym_6ce2ef dakujem za info, poznam to len ako zuvaci tabak a nemala som to este a teda teraz k autorke, myslim ze nikotin nezhorsuje tetaniu, ale tie aromaticke cigarety myslim, ze mozu a zuvaci tabak neviem ci ma aromu, podla toho, ale som cisto lajk.
Ale veď tam je veľká dávka nikotínu,samozrejme že to je spúšťač ,ako každá droga
Minulý víkend som sa so spolužiakom svojho decka rozprávala akú krásnu ma na tom závislosť
@anonym_6ce2ef a čo to potom je? podľa mňa sú to "žuvaky"u mladých a sú to spisovne nikotinove vrecúška, žuvaci tabak,od netere frajer to užíva.

Vies o tom,že z tejto závislosti sa nikdy nedostaneš,tetania a závislosť,spravila si si problém na cely zivot