Ako skladovať lieky počas horúčav?
Mate niekto tie chladiace tasky?Pomohlo by to?Myslim lieky ktore su uzivane denne a maju byt uskladnene pri teplote od 15az25 stupnov.No v byte mame 29.
Nedávam žiadne lieky do chladiacej tašky. Sú v skrinke, nesvieti na ne slnko, sú v krabičke
@anonym_autor normálne mám v skrinke. A ako chladia v Afrike? Nič sa nestane. Teda pokiaľ to niesú špeci injekcie, ktoré majú byť v chladničke
@anonym_autor normálne mám v skrinke. A ako chladia v Afrike? Nič sa nestane. Teda pokiaľ to niesú špeci injekcie, ktoré majú byť v chladničke
@anonym_b13e2c wtf?Ako chladia v Afrike?Predpokladam ze mas doma splachovaci zachod.A ako seru v Afrike?Snad ma nezaujima ako chladia tam,ale zaujima ma kto ma realnu skusenost s termotaskou a ci ma zmysel ju kupit.
29 stupnov im urcite nevadi, ani v lekarnach casto nemaju predpisanych 25. Vyrobca s tym pocita, neboj sa.
O ake lieky sa jedna? Su vo forme tabletiek, kvapiek, sirupov? Lebo to je podstatne. Ak su to tabletky, mam to v skrini na chodbe v krabici, nesvieti tam slnko. Sirupy ak su rozbalene a uzivame ich, tak davam do chladnicky.
@anonym_autor normalne su na mieste v skrinke, to vydrzia tak ako minule leto
nic nechladim mimo inzulinu a ten je standardne v chladnicke, ostatne lieky ale nemam vystavene na slnku samozrejme
@anonym_b13e2c wtf?Ako chladia v Afrike?Predpokladam ze mas doma splachovaci zachod.A ako seru v Afrike?Snad ma nezaujima ako chladia tam,ale zaujima ma kto ma realnu skusenost s termotaskou a ci ma zmysel ju kupit.
@anonym_autor a ako ich skladuju v lekarni? Tiez len na polici v sklade. V chladnicke drzim len tie lieky, ktore sa maju skladovat v chlade

@anonym_autor Normálne ich mám v skrinke.