icon

Ako ste sa cítili po Covide-19?

vero3556
1. mar 2022

Ako ste sa cítili po covide? Ďakujem za odpoved 😊

akrima
1. mar 2022

@vero3556 dnes je to presne dva týždne od prvých príznakov... Som unavená a nemám čuch, chuť a čo ma najviac trápi, nepociťujem vôbec hlad. Vôbec neviem kedy som hladná, alebo opačne vôbec necítim, že som nasýtená 🤦

iwesska
1. mar 2022

Ja som 4.tyzden od pozitivneho PCR,zdal sa to byt mierny priebeh,ale teraz zistujem,ze obycajna prechadzka mi dava riadne zabrat. Vonku vladzem,pridem domov a zacnem sa citit akoby som hodinu behala,srdce mi zacne busit🤦🏻‍♀️Kaslem stale a vadi mi,ze chut sa mi vratila len na takych 30%, cuch tak na 60%, tak dufam,ze sa mi to este niekedy vrati😳

vero3556
autor
2. mar 2022

@akrima
@iwesska no ja som už vtom presne 10dni a stále sami točí hlava strašne mam suchoti, a vôbec necítim chuť od prvého dňa, dúfam ze to čím skôr prejde prajem skoré uzdravenie

vero3556
autor
2. mar 2022

A prosím ešte mam otázku koľko ste mali pozitívny test na covid? Ďakujem

kikiballa
2. mar 2022

@vero3556 ja som teraz druhý týždeň po kovide. Stále kašlem. Furt sa cítim tak požuto. Neviem či je to tehotenstvom alebo či je to následok kovidu,ale mám strašné zmeny nálad. Som veselá,smejem sa a zrazu sa rozrevem a mám brutálnu depku. Búši mi srdce a tak dookola. Sakra ani vypiť si nemôžem. 🥺

vero3556
autor
2. mar 2022

@kikiballa skóre uzdravenie prajem, ja akurát pijem kavu a vôbec necítim že to pijem hrozne to je, strašne suchoty mam mala som aj horúčky 40,3° ale už nemám 3dni som mala horúčky keby nespravím test tak ani neviem že som vtom ale ja som už vedela (mysela) lebo však proste človek pozná svoje telo... Dúfam že čím skôr sa u zdravíme všeci 😒😔 akurát ešte čakám kuriéra som objednala testi tak som zvedavá lebo dnes som vtom už 10den tak uvidíme 😒

vero3556
autor
2. mar 2022

No ešte slabucko mi ukazuje test, pred tizdnom mi ukazoval hrubú červenú čiarku už len slabucko je tam znamená ze už idem von s toho?

akrima
2. mar 2022

@vero3556 na 6.den som bola ešte pozitívna, na 12.den už negatívna

mariska1989
2. mar 2022

U mňa to je ešte stále únava aspoň si myslím že to je covidom nakoľko sa ešte malá zobudí 2/3 x za noc ale týždeň po covide som po fyzickej námahe cítila veľký tlak na hrudi .potvrdené pcr to nemám len antigen .deti to majú aj pcr potvrdené a deti vyzerajú byť ok nesťažujú si na nič takto ..ináč dcére hodilo ešte normal po 7 dňoch peknú čiarku