Ako úspešne pribrať pri aktívnom životnom štýle?
Ahojte ja už som zúfalá. Všade kde idem každý mi len vraví že som nehorázne chudá. A už mi to začína vadiť. Samozrejme.sq hmeď z toho vystresujem. Aj lekárke to poviem tak mi povie že testy mam krvné ok, štitná žľaza ok. Som po troch deťoch. Jem normálne aspoň si myslím. Jem 2x normálnu stravu plný tanier popritom aj sladké, slané, jogurty a podobne. Pohybu mám strašne veľa a pri troch deťoch aj stres samozrejme. Ako nabrať na váhe. Už som z toho nešťastná. Chcem sa dostať aspoň na 55.
Kasli na ludi, je to o tom, ako sa citis ty a ak si k tomu este aj zdrava, tak nie je o com.
A este nam napis, ake typy ludi ta komentuju - su to ludia s nadvahou? Ak ano, vieme, kde je pes zakopany.🙂
@0silvia0 asi máš pravdu .. možno treba byť ozaj iná a povedať veci priamo . Lebo fakt keď aj lekárke poviem a vždy mi povie buďte rada. Ste zdravá krv mate ok aj všetko. A napríklad minule mi vravela že žena keď má dostať MS tak vie pribrat alebo schudnúť 2-3kg hore dole čo som nevedela
@biglovemom ani tak nedobre ani tak. Hrozne. A teraz máš akú váhu ?
@leameleg Pamätám,ako som na strednej nosila pod riflami troje legíny,aby som nebola taká chudá.Aj posmešky boli.170 cm a 45 kg.Teraz mám 63 kg-asi po 35 r.sa začalo pozvoĺne na mňa tuk lepiť a aj tak sa stále nájdu ĺudia,čo sa ma opýtajú,prečo som taká chudá.Už neriešim,ja sa cítim dobre,naopak.,tetaz sa snažím cvičením spevniť telo a hlavne schudnúť z brucha-mám ho ráno pekné a po raňajkách ako balón.Maj sa rada takú aká si.Mnohí komentujúci v źivote sú závistlivci a menili by s tebou.
@leameleg necelych 50kg
@andrejka2424 ver že keby neboli tie sprosté narážky nepozastavovala by som sa nad tím. Ale ja neviem či som tak slabá povaha a všetko hneď beriem tak veľmi osobne k srdcu že až. Vtedy prisahám sa až od strachu začnem triasť a hneď mám strach...
@biglovemom vek a výška ak ti to nevadí? Lebo mne každý že na 32 by som mala mať aspoň 55 a ne 48... hrozné
A okrem toho, co sa komu zda prilis, je velmi subjektivne - ked som bola tehotna a mala som tesne pred porodom 61 kil, jeden gynekolog mi hovoril, ze som pribrala malo a druhy, ze si mam davat pozor na hmotnost, ze som pribrala vela, tak si vyber.
@leameleg ahoj, som na tom podobne ako ty, 2 deti, a váha celý život rovnaká.. môj strop 56 kíl bol len v tehotenstve... momentálne vrchol neprekracuje 50... 🤷tiež sa napocuvam aká som chudá, že mám pribrať, atď.. usmejem sa, neriešim a idem ďalej.. môžem jesť, robiť, čo chcem.. všetko príde vekom a časom a náš čas ešte nie je na to, aby sme priberali.. v prvom rade, pokiaľ sa ty cítiš dobre, to čo si myslia a hovoria iní, môže ti byť ukradnuté.. užívaj si život, deti, rodinku... Čo majú hovoriť tí, čo majú opačný problém... A váhu vyhoď, aj tak váži zle 😉😀😊 pekný deň ti prajem
@leameleg mala som 40r a vysku mam 161cm😊
@biglovemom tak neutekáme teda ďaleko od seba výškou
Ked mas vysledky v poriadku, tak sa netrap. Vela.zien su stihle, ani nevedia ako 🙂
@magic08 bože toto počúvam už od puberty..počkaj až budeš mať dieťa, počkaj do 30, potom počkaj do 35, teraz (38), počkaj do 40. A tak čakám a čakám a furt nič 🤣🤷. Ale je pravda, že problém s mojím výzorom majú na 99% ženy s nadváhou, tak sa vždy len pousmejem s nejakou nevinnou odpoveďou (je mi blbé vrátiť im poznámku na ich výzor) a žijem si spokojne ďalej.
@leameleg ďakuj Bohu, časom sa to "zlepší", metabolizmus sa vekom mení
@snowflakenel máš pravdu ❤️❤️
@danica2711 veď áno. Možno už po 35tke si telo povie že sa začne meniť ktovie
@leameleg ahoj ja ti neporadím ako pribrať lebo som nato ešte neprišla ale viem ako sa cítiš ja som celý život taká chudá. Pri výške 160 cm mám 46 kg , nepomohlo mi ani tehotenstvo rodila som skoro 70kg 😆 ale tie kilá tam aj ostali. A čo baby píšu že po 35 alebo po 40tke sa priberá tak nato čakám lebo mám 34 a stále nič. Dr. mi nechce pichat b12 iked podľa nej mám podvahu,ani nutridrinky a tiež jem všetko pravidelne ,sladkosti ,slané proste neobmedzujem sa mne chutí všetko papať. A vadia mi poznámky aká si chudá ,ja nosím dokonca xxs/xs .
Ja som vždy mala malo kíl. Neskôr som mala pri 166cm 43kg a to bol masaker. Ja sama sa pod 55kg cítim zle, vychudnuto, nie ženský ale tak dievčenský. Pomohlo mi tehotenstvo na pribratie. A druhé tehotenstvo mi zasa spustilo enormne chudnutie a ledva som to zastavila na 53kg. Tak som naštartovala tabuľky, nahodila 2300-2500kcal a idem ťažké váhy doma a doslova zeriem. Hlavne veľa bielkovín. A ide to, mám 55kg (pred ms aj 57) a konečne si prídem zdravá a ženská. Ale mne pod 50kg strašne trčali kosti, nemala som prsia, o zadku som len snívala, rebrá vonku, stehná jak chlapsky biceps. Ak sa ty cítiš dobre, kašli na iných. Dôležité je, čo sa tebe lubi v zrkadle a nie ostatným.

@leameleg a to je tvoj problem bohuzial.
Ja som mala pred tehotenstvom 45kg(161cm) kost a koza napocuvala som sa toho az az , no mala som na haku.
Teraz mam 50kg (cvicim)
Ale zas pocuvam hlavne od mami, jednym uchom dnu druhym von