Ako úspešne pribrať pri aktívnom životnom štýle?
Ahojte ja už som zúfalá. Všade kde idem každý mi len vraví že som nehorázne chudá. A už mi to začína vadiť. Samozrejme.sq hmeď z toho vystresujem. Aj lekárke to poviem tak mi povie že testy mam krvné ok, štitná žľaza ok. Som po troch deťoch. Jem normálne aspoň si myslím. Jem 2x normálnu stravu plný tanier popritom aj sladké, slané, jogurty a podobne. Pohybu mám strašne veľa a pri troch deťoch aj stres samozrejme. Ako nabrať na váhe. Už som z toho nešťastná. Chcem sa dostať aspoň na 55.
@leameleg vravia ti to lebo nehorázne závidia. Si pozri baletky, tanečnice. To je len teraz byt v móde "byt vyzrata" aj tie zadkate baby z ig, otras, des - bes. Môžeš byť spokojná, snad sa nebudeš riadiť zavistlivymi nevyziadanymi názormi ľudí, oni ti snad nedávajú na chleba.
@barborachors nie je zadok ako zadok.
Vymakany zadok je rozdiel ako vyžratý 🙂
@barborachors jasne , že nedávajú. A je to tak ja nemám ani rici ani cici a som spokojná 🤣 čo keď pozrieš na ig tak preferujú tam len umeliny a samozrejme urobené zadky a cici
ALe prosim ta, zavist.. neries. Civicenim a dostatkom zivin vies pribrat svalovu hmotu, co podla mna aj sa ukaze na vyzore, ak si velmi tenucka. Ale inak si podla mna v pohode.. ja mam sestru aj mamu take, ze mozu aj kona zjest, obe 45-50kg hadam celu dospelost, mamina pribrala teraz mozno po 3roky do zadu (tento rok ma 60).. na zavratnych 60kg :D ale je to pre nu nezvyk, nie je to jej vaha...
@simca06022011
Zlatá 😊 vieš ja ako aj papám... áno je pravda že niekedy pri deťoch sa človek naje prvýkrát pred obedom ale nie je ťo vždy.. papám vždy keď sa dá aj v noci 🤣🤣🤣 ale zas aj môj ocko je štíhli a vysoký tak si myslím že aj to môže byť dedičné. Ale žeby človek išiel aspoň o 2 kg hore tak nie 😃
@leameleg ver ze ja by som ti darovala kilečká keby sa to dalo :D mam na rozdávanie až až... mami.e gény nemám... mam otcove a ten sa narobí aby nebol obézny, a aj tak priberie aj z vody ako.sa hovorí...
@simca06022011 ja aj mamci vravím ja by aj tvojich 5kg zobrala.. moja druhá sestra tiež ako prútik a tretia po mamči pribratejšia. Ale je pravda že viac sebavedomo by som sa cítila kebyže ozaj tie 5kg navyše mam... x aplikácií som do mobilu stiahla a všetko platené... škoda
A ved to je len zavist, ze vyborne vyzeras. Tiez som mala tolko, ako Ty, to bola TOP vaha, teraz mam 53kg a neda sa mi schudnut aspon na 50kg by som chcela, no som z toho cela KO, vyzeram ako tucibomba, teda uz pre seba necitim taka sexi
@mk1111111111 vzala by som od teba tie kilečká ❤️
Mne to je vzdy strasne proti srsti, taketo hodnotenia a komentovania vahy. Ak si zdrava, ze ti to nesposobuje zdravotne komplikacie, co koho do toho, ci mas 50 alebo 150 kil. Telo kazdeho cloveka je jeho osobna zalezitost, pride mi nevyzrete, ak ho ktokolvek potrebuje hodnotit.
@leameleg daj adresu, poslem express 💜
@majka36912 veď aj mne je to strašne nepríjemné a až deprimujúce
@mk1111111111 zlata ❤️

Ono je to aj genetike. Porovnajte si seba, rodicov,,sirodencov,....ja a sesrra.sme.stihle, aj mama.aj otec bol sportovej postavy. Proste nie onezni,,skor.stihly ,normalnej postavy.
Ja som teraz po porode, probrala.som 17 kil. Este.10 musim dat dole, aj ked pri vyske 170 cm, je.vaha 61 kg primerana. No bola.som zvyknuta na tych 53, 54.