icon

Ako vysadiť Medrol 4 mg?

22. apr 2023
babulkomale
•
22. apr 2023

Ako povedal lekar. Postupne, vid pribalovu info.

autor
•
22. apr 2023

@babulkomale To je jasne. Mna zaujima osobna skusenost a rozne pristupy. Ako si vysadzala konkretne ty?

rebrambora
•
22. apr 2023

Kazdy clovek je iny. Skusenost ineho ti je na dve veci... S takymi liekmi ziadne pokusy, naucila som sa az sama.
Presne ako pise slecna.

autor
•
22. apr 2023

@rebrambora Prosim ta, toto poucovanie si nechaj pre seba. Svoje zdravie riesim s lekarom avsak mozem sa pytat na skusenost inych. Ked nemas cim prispiet,chod si poucovat svoje deti.

vafinka
•
22. apr 2023

Ja som užívala prednison skoro dva roky,a vysadxovala som ho 4 mesiace,postupným znižovaním dávok ako mi nariadil dr

autor
•
22. apr 2023

@vafinka Mala si vedlajsie ucinky?

vafinka
•
22. apr 2023

Ahoj myslíš v čom po vysadení či pri užívaní lieku

autor
•
22. apr 2023

@vafinka Pri vysadzani.

rebrambora
•
22. apr 2023

@autorka Pytala si sa predsa na osobnu skusenost, ja som ti ju napisala. Nemam za potrebu poucovat niekoho 🙃

autor
•
22. apr 2023

@rebrambora Chod inam. Dakujem ti.

vafinka
•
22. apr 2023

Áno mala ,ako keby abstrakt,fakt,triaslo so mnou a no mi zle ale to iba prvý krát keď som znižovala v ďalších dvoch radoch už nie

autor
•
22. apr 2023

@vafinka Fuha.

vafinka
•
22. apr 2023

Ja som ho brala dlho tak asi preto,ale potom už bolo dobré,vieš ako telo malo svoju barlicku a ťažko sa zvykali na menej no

mariamisko
•
22. apr 2023

@babulkomale ja som medrol uzivala v tehotenstve a postupne som ho vysadzala tak ze uzivala som 3x1 vysadzala som tak ze 2x1 a3 davka pol tablety druhy den rano polku na obed celu a vecer polku dalsi den a nasledujuci po polke 3x denne tak som vynechala davku rano potom vecer naslefujuci den este opakovala az do uplneho vysadenia

lilyianka
•
22. apr 2023

Ja som užívala Medrol keď sme šli na oplodnenie. Vysádzala som ho pomaly,postupne 2 mesiace ako nakazal lekár. Vedľajšie účinky som mala aj pri užívaní a ďalšie prišli po vysadení

babulkomale
•
22. apr 2023

Nepamatam si. Lekarka mi povedala.

mariamisko
•
24. apr 2023

@lilyianka ake vedlajsie ucinky si ste mali prosim