Ako zistím, či sú moje bolesti hlavy z migrény?
Ahojte, posledné dva mesiace mám dosť časté bolesti hlavy, najprv to začalo tak že ma začala bolieť hlava, bola som aj dosť spavá.. Pripisovala som to jarnej únave. Potom ma asi dva týždne nebolela ale vrátilo sa to znovu. Tri dni v kuse bolí, deň-dva je pokoj a potom znova. U Dr som bola povedala že sú to pravdepodobne migrény , krv mam ok aj tlak. Včera ma zase začala bolieť že to bolo až na tabletku a ráno som sa zobudila zase s bolesťou hlavy ale dala som si kávu a bolesť skončila. Poobede som bola na prechádzke znovu ma začínala bolieť ale už ma to prechádza.. Ako zistím že sú to migrény? Pijem dosť vody stres nemám tak ja neviem. A bolesti mam také že skôr na slychoch a smerom do stredu hlavy. Ale napríklad pred 4 dňami ma začalo na jednej strane tak pichať strašne že mi až slzy vyšli, 10 sekúnd pichalo potom nič 5 minút a potom znovu to pichanie silné ale potom to odznelo. A keď ma nebolí hlava tak cítim také akoby trpnutie hore na hlave alebo neviem akoby som to opísala akoby som tam mala zimnicu alebo akoby mi pulzoval mozog hore alebo ja neviem 😁 stretli ste sa stým niekedy? Neurologovi som samozrejme objednaná ale termín v nedohľadne...

@anonym_autor mala som migreny- nie bolesti hlavy, ale migreny viac nez 20 rokov, tolko dr, co som navstivila-to sa ani neda spocitat a nepomohol ani jeden. Nakoniec, pozorovanim sa naozaj detailne som zistila, ze mam problemy s crevami a histaminom. Proste potraviny niektore mi robili zle. A Uz som od decembra 2025 nemala ani jednu. A som vdacna za to, ze existujem a zijem normalny zivot
@anonym_b1b3c6 a ako si zistila ktoré potraviny ti to spôsobovali?