icon

Ako zmierniť napätie v krku bez masáže

5. júl 2026

Dobrý večer .Viete mi niekto poradiť ako zmierniť napätie v oblasti krku, šije,ramien .Keď som vo veľkom strese a hlavne dlhodobo tak nie a nie sa uvoľniť .Ak mi niekto odporučí masáž tak na to môžem zabudnúť,mám dve deti do troch rokov a nemám šancu na niečo také .Ďakujem vopred za odpovede

anonym_94d633
5. júl 2026

Na tu hodinku Tvoj chlap a otec deti sa o ne nepostara, ked potrebujes zo zdravotnych dovodov nieco riesit? Zacala by som tam. Doktor nie, masaz nie,... Cary mary fuk.
(Neber v zlom, ale fakt no... 🙂 )

yellowunicorn
5. júl 2026

Deti nemajú otca?

autor
5. júl 2026
@anonym_94d633

Na tu hodinku Tvoj chlap a otec deti sa o ne nepostara, ked potrebujes zo zdravotnych dovodov nieco riesit? Zacala by som tam. Doktor nie, masaz nie,... Cary mary fuk.
(Neber v zlom, ale fakt no... 🙂 )

Je skoro nonstop v zahraničí, rodina ďaleko.Takze mi nemá kto ani nákup doniesť nie ešte mi deti postrážiť.A neboj sa ja sa neurazim za pravdu .

autor
5. júl 2026
@yellowunicorn

Deti nemajú otca?

Majú ale väčšinou je preč a keď je doma tak nepohne prstom

anonym_94d633
5. júl 2026
@anonym_autor

Je skoro nonstop v zahraničí, rodina ďaleko.Takze mi nemá kto ani nákup doniesť nie ešte mi deti postrážiť.A neboj sa ja sa neurazim za pravdu .

@anonym_autor tak opatrovatelka. Tak som to riesila vtedy, ked sa inak nedalo, aj k malym detom. (Rodicia daleko, a mame 3 deti do dvoch rokov... takze da sa vsetko). Ak mas chlapa v zahranici, predpokladam ze ma lepsi plat, takze si mozes dovolit tu opatrovatelku na masaz...
Proste hocijak inak sa to budes snazit oklamat ako riesenim zdravotneho problemu na miestach na to urcenych, bude to bez vysledku.

autor
5. júl 2026
@anonym_94d633

@anonym_autor tak opatrovatelka. Tak som to riesila vtedy, ked sa inak nedalo, aj k malym detom. (Rodicia daleko, a mame 3 deti do dvoch rokov... takze da sa vsetko). Ak mas chlapa v zahranici, predpokladam ze ma lepsi plat, takze si mozes dovolit tu opatrovatelku na masaz...
Proste hocijak inak sa to budes snazit oklamat ako riesenim zdravotneho problemu na miestach na to urcenych, bude to bez vysledku.

Nevedela by som nechať deti pri cudzom človeku a čo sa týka platu....to je na dlho to tiež nejako neprichádza do úvahy .On mi je na nič už som raz odišla no musela som sa vrátiť na čas z dôvodu ktorý tu nechcem rozoberať

yellowunicorn
5. júl 2026
@anonym_autor

Majú ale väčšinou je preč a keď je doma tak nepohne prstom

@anonym_autor takže zase typická šťastná rodinka 🫠
Noo ono či by ti zbaviť sa tak 90kg záťaže nepomohlo viac ako masáž ...

autor
5. júl 2026
@yellowunicorn

@anonym_autor takže zase typická šťastná rodinka 🫠
Noo ono či by ti zbaviť sa tak 90kg záťaže nepomohlo viac ako masáž ...

Jasné že pomohlo 😄len momentálne hľadám zatiaľ alternatívu 😄.

anonym_94d633
5. júl 2026

Tak potom jedina moznost je predchadzat stresu a nemas problem so sijou.
Ak mas 2 male deti do troch rokov a pritom Ti je chlap nanic, co uz nejaky cas isto vies ked stihas aj odchadzat a prichadzat s batolatami, tak asi to je u vas "super" fungovanie. No nic zena, zelam Ti vela sil a najma spravnejsich rozhodnuti, nech si cim skor fit.

anonym_93a32c
5. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor pravidelne užívanie magnézia citrát uvolní napäté svalstvo, pomôže suché teplo, horúci kúpeľ s epsomskou soľou a levanduľovým olejom, jemne masíruj krk s kapsaicínovým krémom... obmedz kofeín, sladké, bielu múku a pridaj viac zeleniny, ovocie..

anonym_3e8ba9
6. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor
V preklade bývaš v dome, čo ti nepatrí a hľadáš muža, ku ktorému by ste sa nasťahovali?
Keďže svoje bývanie si nevieš dovoliť?
Taká klasika tu na MK?

anonym_f53e47
6. júl 2026
@anonym_3e8ba9

@anonym_autor
V preklade bývaš v dome, čo ti nepatrí a hľadáš muža, ku ktorému by ste sa nasťahovali?
Taká klasika tu na MK?

@anonym_3e8ba9 ...a urcite sa zmenil az po detoch (dalsia MK klasika)

autor
6. júl 2026
@anonym_3e8ba9

@anonym_autor
Taká klasika tu na MK?

No môj zlatý alebo zlatá ja mám v mojom rodnom meste vlastný byt!!!!a vtom aktuálnom sme v prenájme lebo on nemá nič akurát tak dlhy!!!!tak láskavo tu mňa neurazaj lebo nevieš o mne nič !!!!!!!

autor
6. júl 2026
@anonym_94d633

Tak potom jedina moznost je predchadzat stresu a nemas problem so sijou.
Ak mas 2 male deti do troch rokov a pritom Ti je chlap nanic, co uz nejaky cas isto vies ked stihas aj odchadzat a prichadzat s batolatami, tak asi to je u vas "super" fungovanie. No nic zena, zelam Ti vela sil a najma spravnejsich rozhodnuti, nech si cim skor fit.

Ďakujem

guudy
6. júl 2026

@anonym_autor ja mam na doma masazny pristroj. Stoji cca 200€. Pouzivame roky a spokojnost. Masaz nenahradi, ale dost pomoze.

iloveme
6. júl 2026
@anonym_autor

Ďakujem

@anonym_autor mam ten isty problem s krkom. Mna az palit zvyknu aj ramena a krk. Hlava z toho boli. A tiez stres sa mi tam uklada. Skusala uz vsetko mozne. Magnezium beriem roky ale nic mi to nerobi, guajacuran som skusala, nic. Suche teplo, cvicenie, manzel pravidelne masiruje, natieram kadecim. Teraz som si kupila masaznu pistol, lebo manzel uz nevladze😂. Nie je to 100percentne, ale aspon trosku pomoze. Len musim aplikovat vsetko. Cize aj cvicenie, nahrievanie( v zime),magnezium, plus ta pistol. A obcas je to na nevydrzanie a dam si flector

anonym_29781d
6. júl 2026

Uvolnit svaly pomaha suche teplo, su vyhrievacie nakrcniky presne na tvoj problem. Daju sa kupit sprchove hlavice s masaznou funkciou, skus aj to ale nie je to nic pohodlne. Okrem toho sa daju kupit aj TENS pristroje na elektroliecbu
https://www.sanlux.sk/elektrostimulatory/?gad_s...
btw: a chlapa, ktory je na nic posli do muky, ulavi sa ti

veselo_neveselo
6. júl 2026

@anonym_autor cvicenim. A skus si lahnut na gauc tak, ze ti krk/hlava visi dole, trochu ti to okolo krku povoli gravitaciou.
A potom vybrane cviky na chrbat, na svaly okolo lopatiek, aby sa tam trochu natiahli. Je toho na youtubw vela, popozeraj, pocvic si, napr toto, ale je tam toho viac:

https://youtube.com/shorts/gsDOnXJqHWI?si=LWH55...

anonym_f0e9a7
6. júl 2026
@anonym_autor

No môj zlatý alebo zlatá ja mám v mojom rodnom meste vlastný byt!!!!a vtom aktuálnom sme v prenájme lebo on nemá nič akurát tak dlhy!!!!tak láskavo tu mňa neurazaj lebo nevieš o mne nič !!!!!!!

Spýtaš sa na možnosti uvoľnenia krku okrem masáže, vytiahnu z teba informácie, ktoré nepotrebujú (na prípadnú radu) a potom sa ti budú ešte posmievať. Toto keď človek neuvidí, tak neuverí.

autor
6. júl 2026
@anonym_f0e9a7

Spýtaš sa na možnosti uvoľnenia krku okrem masáže, vytiahnu z teba informácie, ktoré nepotrebujú (na prípadnú radu) a potom sa ti budú ešte posmievať. Toto keď človek neuvidí, tak neuverí.

Máš úplnú pravdu neverím niekedy aký ľudia dokážu byť zlý akoby sa vtom vyzivali

anonym_f53e47
6. júl 2026
@anonym_f0e9a7

@anonym_f0e9a7 Tak ludia sa opytali normalnu otazku, kde je otec deti. Co je na tom? Nie velmi pritazlivo zacala o nom pisat sama autorka.

anonym_f0e9a7
6. júl 2026
@anonym_f53e47

@anonym_f0e9a7 Tak ludia sa opytali normalnu otazku, kde je otec deti. Co je na tom? Nie velmi pritazlivo zacala o nom pisat sama autorka.

@anonym_f53e47 a načo sa to pýtali? Aby mohli potom rýpať alebo niekomu nahrať na smeč? Nie je to absurdné? Pýta sa na stuhnutý krk a dostane výsmech kvôli rodinnému životu.

zeldia
6. júl 2026

@anonym_autor niečo podobne majú teraz vo flying tiger, celkom dobre a stoji cca 5e skús aspoň takto si pomôcť.

anonym_f53e47
6. júl 2026
@anonym_f0e9a7

@anonym_f53e47 a načo sa to pýtali? Aby mohli potom rýpať alebo niekomu nahrať na smeč? Nie je to absurdné? Pýta sa na stuhnutý krk a dostane výsmech kvôli rodinnému životu.

@anonym_f0e9a7 Este raz si precitaj uvodny prispevok autorky. Hned sama od seba pisala, ze nemoze ist na masaz, lebo ma male deti. A co, ked ma male deti, to ich ma sama so sebou? Ma byt pri nich 24/7? Preto sa niekto na partnera opytal.

anonym_40aa32
6. júl 2026
@anonym_autor

Máš úplnú pravdu neverím niekedy aký ľudia dokážu byť zlý akoby sa vtom vyzivali

@anonym_autor strecingom nájdi si na YouTube cviky na uvoľnenie krčnej chrbtice, dobrý vankúš, nehrbit sa nad mobilom.Ale masáž spraví zázraky mala by si si nájsť cas

autor
6. júl 2026
@anonym_f53e47

@anonym_f0e9a7 Este raz si precitaj uvodny prispevok autorky. Hned sama od seba pisala, ze nemoze ist na masaz, lebo ma male deti. A co, ked ma male deti, to ich ma sama so sebou? Ma byt pri nich 24/7? Preto sa niekto na partnera opytal.

Predstav si že som na nich sama 24/7 už skoro 4 roky

anonym_f53e47
6. júl 2026
@anonym_autor

Predstav si že som na nich sama 24/7 už skoro 4 roky

@anonym_autor Potom nechapem, naco ti je ten chlap, no ale nie moj problem.

tomika01
7. júl 2026

Mne masaz na to napriklad vobec nepomohla, uzivala som Revitanerv a hlavne klud na to treba...

anonym_f0e9a7
7. júl 2026
@anonym_f53e47

@anonym_autor Potom nechapem, naco ti je ten chlap, no ale nie moj problem.

@anonym_autor presne, nie je to tvoj problém. Chápem, že keď napísala ako dôvod, že má malé deti, tak to evokuje otázku o otcovi, ale v podstate na tom vôbec nezalezi. Autorka predsa vie, či má možnosť ísť na masáž alebo nie. Či si myslíš, že autorka na otca deti a to, že ich môže postrážiť on, zabudla? A treba jej to tu pripomenúť?