icon

Ako zvládať anémiu s predĺženou menštruáciou?

20. jún 2026

Dobrý večer prajem vždy mám 4 dni menštruáciu ale hneď ako príde moja slávna anemia hneď moja menstruacia trvá aj mesiac.
Viem že pri anémii je normálne sa cítiť zle atd. Prosim vás ako to máte vy veľmi sa už toho bojím liečim sa aj na paniku takže stresujem ako debil
Pomôžte poraďte prosim ako to zvládnuť

anonym_0f14cc
20. jún 2026

@anonym_autor s lekárom si svoj stav konzultovala?

anonym_dfea96
20. jún 2026

Ako zvládnuť. Riešiš anémiu s lekárom ?Určite máš lieky, ktoré ti pomôžu. Stresovať nemáš prečo.
Máme podobný problém s dcérou. Zatiaľ bez lekára a liekov.

euka210
20. jún 2026

@anonym_autor aky ma akoze suvis anemia s dlzkou menstruacie? Ci mam nizky hgl ci nie, menstr.je cca rovnaka a nemam silnu, aby som kvoli nej mala anemiu. Mala som na jar hgl pod 100, obvodna mi dala lieky, uz su hodnoty ok 🙏
Myslim, ze vacsi vplyv na tvoje zhorsovanie ma strach a panika.

billy_jean
20. jún 2026

Ja mám dlhodobú anémiu, beriem dva druhy preparátov železa, celoročne.

autor
20. jún 2026
@anonym_0f14cc

@anonym_autor s lekárom si svoj stav konzultovala?

@anonym_0f14cc nie lebo presťahovala som sa zo zahraničia na Slovensko amleksra ešte tu nemáme

autor
20. jún 2026
@anonym_dfea96

Ako zvládnuť. Riešiš anémiu s lekárom ?Určite máš lieky, ktoré ti pomôžu. Stresovať nemáš prečo.

@anonym_dfea96 zatiaľ nejaká nemám na Slovensku ale v zahraničí bolo povedané anemia

autor
20. jún 2026
@euka210

@anonym_autor aky ma akoze suvis anemia s dlzkou menstruacie? Ci mam nizky hgl ci nie, menstr.je cca rovnaka a nemam silnu, aby som kvoli nej mala anemiu. Mala som na jar hgl pod 100, obvodna mi dala lieky, uz su hodnoty ok 🙏
Myslim, ze vacsi vplyv na tvoje zhorsovanie ma strach a panika.

@euka210 aj to je možné áno

autor
20. jún 2026
@anonym_dfea96

@anonym_dfea96 stresujem preto lebo sa bojím že sa mi môže niečo stať že toľko krvacam už.
Keď moja anemia je pod kontrovolov že som v poriadku krvné testy sú ok tak moja menstruacia je normálna a teraz zase toto nl vážne neviem….nebladzem už stoho a áno bojím sa veľmi

motylik2559
20. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_dfea96 zatiaľ nejaká nemám na Slovensku ale v zahraničí bolo povedané anemia

@anonym_autor A ako dlho si na Slovensku? Vies s tymto ti tu nikto nepomoze. Toto chce odborne vysetrenie a nie hadat od buka, pritom ma kazda iny organizmus, co pomoze/co viac uskodi. Cim skor vyhladaj lekara, pretoze to co tu plati na ine nemusi na teba a naopak. Taktiez nevies, co vsetko ti lekar diagnostikuje. Takze miesto mk chod co najskor k dr.

zildo
20. jún 2026

@anonym_autor aj berieš nejaké lieky? Skús si nasadiť železo a kyselinu listovú,kúpiš aj bez receptu.. ale ja nemám pocit,že anemia nejako ovplyvňuje dĺžku a intenzitu krvácania.. Skôr keď stracas veľa krvi si anemická.

anonym_b8996c
20. jún 2026

Normalne si kup zelezo, jedz potraviny, ktore ho obsahuju a hotovo. Ja som zas pri anemii mala pocas ms velmi zrychleny tep, stavy podobne ako pri uzkosti. Bolo to kvoli nizkemu zelezu.

anonym_ffbe4a
20. jún 2026

myslim, ze to mas pomylene, predlzenu menstruaciu nemas z anemie ale naopak. problem je predlzena menstrucia (treba zistit preco) a kedze dlho krvacas mas anemiu (ta sa da tiez liecit) len hold treba vyhladat lekarov a riesit svoj zdravotny stav a nie vyplakavat na soc sieti...

anonym_68f805
21. jún 2026

@anonym_autor ja pol roka uzivam globifer a konecne som sa dostala na dobru hladinu. Ze zelezo mam uzivat len pri menstruacii