icon

Ako zvládať poruchu vestibulárneho systému?

Včera o 16:51

Ahojte,mesiac mam závrate,tak som to začala riesit ct ok ale bola som na orl a tam mi zistili poruchu vestibulárního systému idem este na jedno vyšetrenie. Chcem sa opýtať mal to niekto? Je to porucha rovnováhy a suvisi to s uchom,da sa to liecit a vyliečiť? Na nete je to napísané no chcem reálne skúsenosti Dakujem

anonym_ebdc76
Včera o 17:48

ja to mam a trpim hrozne, mam meniserc, ale nepomaha nejak extra, zacalo mi to po zapale dutin

autor
Včera o 18:02
@anonym_ebdc76

ja to mam a trpim hrozne, mam meniserc, ale nepomaha nejak extra, zacalo mi to po zapale dutin

@anonym_ebdc76 a co mas okrem tocenia?

anonym_8dd179
Včera o 18:28

@anonym_autor prosim to ti zistili iba ze pozreli do ucha? Ja tiez mavam zavraty a rada by som vefela pricinu

anonym_795eca
Včera o 18:43

Mala som, tyzden som lezala na orl a brala denne nejake silne infuzie, potom niekolko mesiacov betaserc. Uz som cca 18 rokov “po”, problem mi robi slnko, vtedy sa mi hlava toci, sem tam ma zanesie, po obrubniku neprejdem 😁 ale inac ma to nijako neobmedzuje

anonym_ebdc76
Včera o 19:20
@anonym_autor

@anonym_ebdc76 a co mas okrem tocenia?

@anonym_autor zavraty najma pri predklone a do stran, stale sa snazim mat hlavu rovno, je to dost obmedzujuce

autor
Včera o 19:39
@anonym_8dd179

@anonym_autor prosim to ti zistili iba ze pozreli do ucha? Ja tiez mavam zavraty a rada by som vefela pricinu

@anonym_8dd179 niee,špeciálne vysetrenia