Chronická bolesť hlavy: Máte podobné skúsenosti?
Ahojte idem sa poradiť....uz cca pol roka pociťujem bolest na jednej strane hlavy...je to taka divna bolest hore na hlave na jednom mieste ...začalo to cc vo februari bola som aj na neurológi kde ma vyšetrila a zhodnotila ze je všetko ok....potom to prestalo ale teraz posledny mesiac to zas začalo...mam aj tetaniu a mala som atak cca mesiac do zadu...tak neviem ci to ma súvis s tym alebo to riesit viac ? ...mate niekto podobnú skusenost...boles nie je stale ....počas dňa sa objaví a ke to taka divna bolest hore...niekedy ma boli aj oko aj ako keby ucho na tej strane ...najhoršie ze si uz začínam namyslat ze nieco tam mam..sem tam pocitujem aj ako keby nevolnost ale to zas neviem ci nema súvis s tetaniou ...a celkovo som taka bez nálady energie ..
@nikusik0107 aspoň RTG dutín by som si dala spraviť, keď píšeš, že aj oko, ucho ťa bolí.Neurolog, keď nespraví mri, CT nič nezisti
@nikusik0107 aspoň RTG dutín by som si dala spraviť, keď píšeš, že aj oko, ucho ťa bolí.Neurolog, keď nespraví mri, CT nič nezisti
@anonym_78e7e6 ale nemam upchate dutiny...ani sople nic...len prste ta bolest prejde aj k oku na tej strane kde ma boli hlava...
@nikusik0107 môžeš mať v tele chronický zápal, skúsila by som protizápalovú stravu...
@nikusik0107 môžeš mať v tele chronický zápal, skúsila by som protizápalovú stravu...
@anonym_919573 to je aka ?
Migréna? Ja to mám teraz už druhý týždeň. Ucho na tej str tiež bolí, rozmazané videnie...
Migréna? Ja to mám teraz už druhý týždeň. Ucho na tej str tiež bolí, rozmazané videnie...
@stellarstar ale vkuse ? ze kazdy den ? Nie cely den ale hlavne k večeru to začína...
@stellarstar ale vkuse ? ze kazdy den ? Nie cely den ale hlavne k večeru to začína...
@nikusik0107 pozri info na nete..
https://etabletka.sk/protizapalova-strava-ako-s...
@nikusik0107 prečo nie, ja to mám celý deň vkuse od minulej stredy.
@anonym_919573 to je aka ?
@nikusik0107 Dutiny nie sú iba sopel môžeš mať cystu, zdurenu sliznicu, trojklanny nerv, zápal nejakého nervu, z krčnej chrbtice niečo zablokované, môžeš v noci zatinať zuby sto moznosti

@nikusik0107 Ja mávam obdobie bolesti hlavy.Vtedy niekoľko dní buď vstavam s bolesťou hlavy,alebo liham s ňou.Najhorsie vie byť, keď sa na bolesť hlavy zobudím v noci.