icon

Ako zvládnuť dlhodobý svrab a stres?

typek89
Dnes o 16:07

Trápimebsa s tým problémom už nekonečné dlho. Všetkých sme upozornili v okolí. Ja sa snažím dodržiavať všetko čo sa dá, ja neviem je tu ešte niekto taký čo sa a tým trápi tak dlho, dáke rady? Už mi to začína dosť udierať aj na psychiku aj na pracovné vysledky

anonym_4f18fd
Dnes o 16:26

Ja som psychiku mala este velmi dlho narusenu. A kazde svrbenie som sa bala, ze zas a stale dookola. Potom som si povedala, ze neni mozne pokial ma v noci nic nesvrbi nemoze to byt to. A nebolo, aj kozna ma upozornila, ze svrbenie je normalne po liecbne, lebo to vysusuje pokozku.

typek89
autor
Dnes o 16:47
@anonym_4f18fd

Ja som psychiku mala este velmi dlho narusenu. A kazde svrbenie som sa bala, ze zas a stale dookola. Potom som si povedala, ze neni mozne pokial ma v noci nic nesvrbi nemoze to byt to. A nebolo, aj kozna ma upozornila, ze svrbenie je normalne po liecbne, lebo to vysusuje pokozku.

@anonym_4f18fd áno koža svrbí ale mne sa vždy aj pupence vyhodia a to ma zneisťuje. Nie je to vysev brutálny ale proste tie vyrážky su tam aj mesiac. Najhoršie je, že známa teraz bola a deťmi v nemocnici tiež na svrab a ukazovala primarovy fotky a nechápal že keď jedna bola vyhadzana a nešírili sa ďalej a zmizli jej vyrážky samé od seba a ani sa neskriabala. druhá bola celá vyhadzana. Ta neistota je ubijajuca. Ja aj keď som to mal aktívne tak som vedel v noci spať. Celé nafigu. Mala si viac kol liečby?