Ako zvládnuť problémy s prehĺtaním slín?
Dobry den. Uz cca mesiac mam problem s prehltanim. Citim v krku hrcu pri prehltani slin a ked jem mavam sem tam pocit ze mi jedlo sa zaseklo v krku alebo pazeraku a ide tazko dole. Nemam to cele dni. Su dni ked to zrazu ustupi na par dni a potom dni , ked je to dost intenzivne. Bola som na krcnom a caka ma este sono stitnej zlazy. Na gastre som bola pred 5 mesiacmi kde mi robili gastroskopiu kvoli inemu problemu, tam to bolo ok . Zistili mi sice reflux lebo nemam zlcnik. Lenze vtedy som este nemala tento problem. Pred 2 tyzdnami som teda isla na gastro a ked to neprejde do mesiaca/nasadena emanera/ tak znova hadica. Stretli ste sa s tym niekto?
@anonym_autor aj ja to mam a mam problem so SZ
@doriiis
@anonym_1ba4bb krv bola ok, este ma caka sono
@anonym_1ba4bb a tiez mate aj akoby sa jedlo zasekavalo v hrdle? Tazko prechadzalo?
@anonym_autor uzkost?
@anonym_1ba4bb a tiez mate aj akoby sa jedlo zasekavalo v hrdle? Tazko prechadzalo?
@anonym_autor to su uzkostne stavy. Treba poriesit psychiku.
Tiež som mala tieto pocity. Najmä odkedy mi povedali po sone, že mám mierne zväčšenú štítnu zlazu. Prešlo ma to, keď som na to prestala myslieť. Takže to pripisujem psychike.
@doriiis
@anonym_1ba4bb krv bola ok, este ma caka sono
@anonym_autor aj moja krv bola ok ale sono nie, uzlik a zapal, hej mam a potom pocit,ze tam stale nueco zavadzia
@anonym_autor Moja babka mala, nič jej nenašli, je to iba psychika
@anonym_autor to su uzkostne stavy. Treba poriesit psychiku.
@katkazatka ja nemam ziadnu uzkost
@anonym_autor aj moja krv bola ok ale sono nie, uzlik a zapal, hej mam a potom pocit,ze tam stale nueco zavadzia
@anonym_1ba4bb ano to mam aj ja. Dakedy to nemam aj par dni a potom sa to zase vrati. Aj ty si to tak mala?
Mala som, zistili mi bacila , bola som preliecena a preslo to.
@katkazatka ja nemam ziadnu uzkost
@anonym_autor Skús porozmýšľať, či si uplynulé dlhé mesiace nemala nejakú psychickú záťaž, stres v práci, alebo v rodine. Ty si to absolútne nemusíš uvedomovať, ale telo to vyhodnotilo inak. Velmi veľká časť týchto príznakov čo si popisovala, tak popisujú ľudia, ktorí majú úzkostné stavy.

Skôr by som riešila tu SZ. To podľa mňa niečo ukaze