icon

Ako zvládnuť prvú návštevu psychiatra?

Včera o 11:33

Ahojte. Čaká ma prvá návšteva psychiatra. Bojím sa, ako to dopadne. Veľa vecí ma trápi a myslím si, že tam budem aj revať. Nie je to hanba? Ak môžete, napíšte mi, prosím, ako ste to zvládli vy.

Strana
z2
luizina
Včera o 15:29

@anonym_autor ja som revala (naozaj rumadzgala) uz ako som sadla v cakarni u psychiatra. Naozaj som bola vtedy velmi, velmi zle na tom, mozno aj kratko pred zosypanim. Neboj, nie je to ziadna hanba a daj vsetko zo seba von presne tak, ako to citis a ako sa ty citis. Bude dobre, alebo minimalne casom oveľa lepsie, ver mi. Drzim moc moc palcek ❤️

anonym_fae81a
Včera o 18:51

Hanba to veru nieje .Keď som tam šla prvýkrát prekvapilo ma koľko známych ľudí sedelo v čakárni.Je lepšie nechať si pomôcť ako sa trápiť .Je to úplne normálne

anonym_67fbce
Včera o 20:10

u psychiatra nie je dovod revat, reve sa u psychologa

zmrzlinka8
Včera o 22:48
@anonym_21c506

@anonym_3b81b6 niekde áno niekde nie preto je dobré chodiť aj na sedenia k psychologovi. Psychiater je lekár dá lieky a hotovo. Majú mozno semester psychológie. Je dobré aj dať si urobiť testy a diagnostiku u psychológa terapie sedenie trvá 50 minút a terapeut má čas na klienta. Psychiater môže dať odporučenie na terapie treba si vypýtať papier a dá sa chodiť na sedenia cez poisťovňu ak psychológ ma zmluvy a pracuje aj takto ale to si treba obvolat a nájsť psychiater určite nestačí

@anonym_21c506 uz sa skludni s tym psychológom. Ak psychiater ti je málo, lebo mal vraj semester psychológie, tak ten tvoj psychológ zase nemal ani semester medicíny a ani atestáciu zo psychiatrie, ale serie sa do diagnóz. Ved urcite su aj psychológovia potrební, len netreba znevazovat lekarov, ze "len" predpisuje lieky. Hlavne ti stanovi diagnózu, s ktorou sa ďalej pracuje. Ak potrebuješ psychológa, posle ta tam.

Strana
z2