Ako zvládnuť stres po konizácii krčka maternice?
Ahojte v januári mi s citologie prišli zle výsledky bola som na biopsi a tam mi vyšli výsledky CIN III -CIS prvý operáciu som mala 2.3.2026 po histologi som mala výsledky zase to isté a pred pár dňami 26.5 som bola na ďalšej operáci čakám na výsledky a bojím sa že mi prídu výsledky že mám rakovinu.mam dve malé deti chcela som pri druhej nech mi zoberú všetko nechcu pýtala som sa lekárky že ak mi vyjde zase to isté čo budú robiť ďalej povedala že nič len kontroly pokým mi nepotvrdia rakovinu lebo som mladá a mám len 30 rokov. Nechápem....prvá operácia bola pohode druhá bolo že po prebudení vracanie a potom krvácanie zastavovanie bola nočná mora teraz krvacam menej ako pri prvej ale bolesti mám stále...máte skúsenosti či o výsledkoch alebo niečo boli ste na Tom ako ja čo vám vyšlo maly ste niektora to že po druhej opraci vám potvrdili rakovinu....ďakujem 🙂

Ja mam sice 50r, ale tiez som bola biopsii,cakam na vysledky, a viem ze nebudu ok....no ja som rozhodnuta, ze mi vyberu maternicu von, presne pre toto,co zazivas teraz...nezvladla by som to...mam deti ako tak uz velke 23r,a 14r. Drzim palce nech mas lepsie vysledky