Ako zvládnuť únavu a pracovné nároky s diagnózami?
Ahojte . Cítim sa unavená a plná emocí. Som unavená sama zo seba. Potrebujem to so seba dostať von.Dnes som spravila v robote prúser. Zabudla som jednu úlohu spraviť. Zachranila ma kolegina čo ju spravila za mna . Mám 7 diagnóz . Ľahko sa unavim .Mam okrem ineho ADHD . Ja som to nespravila neschval. Dnes som ani nepila aby som stihla vsetko čo mám . Jednu úlohu som spravila pribudlo dalších päť. Kolegyni som poďakovala. Aj rozmyšlam že jej niečo prinesiem.Nemyslím že zmena práce mi nepomôže. Chranené dielne v mojom okolí neberú. Mám pocit že nech sa snažím akokolvek tak som aj tak neschopná,pomalá,hlúpa.Proste nikdy sa nevyrovnám zdravým luďom.Mám len polovičný uväzok aj tak som unavená. Ja viem že sú ľudia čo sú na tom horšie :zomierajú na rakoviny, hluchoslepý, nemajú čo jest....Viem že lutovanie mi nepomože ale ja už nevládzem. Nemám sa rada. Celý život trenujem a pracujem na sebe. Napriklad sebaobsluzne cinnosti : najesť sa, zapnuť si gombik. Zaviazat šnúrky som sa učila týždne. Nepoložila som ziadnu otázku. Lebo ja už neviem ako môžem niečo zmeniť. Neviem sa vyrovnať svojimi diagnozami .Ďakujem ak to niekto vydržal prečítat dokonca.
Dnes bol ťažší deň. Zajtra bude krajší. 🙂 Zabudla si. Neurobila si to naschvál. Stáva sa to aj iným, aj mne, aj keď nemám zistené ADHD. 🙂 Hore hlavu. Nádych, výdych a teraz dobrý spánok. 🙂
No vieš koľko ľudí na sebe nepracuje a len naťahuje ruku?Ty robíš veľa. Veľmi veľa. Ja som stále presvedčená, že každý človek má niečo výnimočné. Len nie každý to vidí aj sám v sebe. Nie každý môže byť právnik alebo vedec, ale to neznamená, že je preto niečo menej. ❤️
Kolegyna pomohla, všetko vyriesene... neber si to tak, robíš maximum.. vieš koľko ľudí sa jednoducho ani nesnazi a je im to úplne jedno? Taki ľudia su problém a nie ty.
Si úžasná, lebo sa snažíš.
Si úžasná, lebo chceš byť lepšia.
Si úžasná, lebo vidíš svoje chyby a nápravaš ich.
Si úžasná, lebo vidíš pomoc, ktorej sa ti dostáva a vážiš si ju.
Si úžasná, lebo bojuješ.
Si úžasná, lebo zvládaš tento náročný svet.
Si úžasná, lebo si to TY.
VER MI, SI ÚŽASNÁ! ❤️
Začni tým, že si uvedomíš akú máš skvelú kolegyňu. Má ťa rada. Ak jej veríš a ešte si jej nepovedala, čo si povedala nám, tak jej to povedz. Poďakuj jej ešte raz aby videla, že si jej vďačná. Je skvelé, že si toto všetko uvedomuješ, čo si nám tu napísala. Možno budeš prekvapená, ale ľudia s ADHD sú často obľúbení pre svoju kreativitu, umelecké sklony a zmysel pre humor. Som predvedčený, že aj tvoje okolie ťa takto vníma, takže nie si na to všetko sama a ľudia okolo teba ťa určite majú radi! 😉
Ďakujem za podporu a pekne slova . Nečakala som ich . Zlepšili mi naladu.Len som potrebovala to zo seba dostať aby som mohla zaspať. loloki ďakujem za typ.
hlavu hore dievca.proste mas blby den.vsak sa trochu pochval....tolko diagnoz mas a predsa sa snazis pracovat aspon na skrateny uvazok.a myslim,ze ked sa trochu zamyslis,tak najdes aj vela dalsich pozitiv na sebe.
ja by som súhlasila s @mojemenonikto - úprimne kolegyni poďakuj, možno popros či ťa nemôže občas počas dňa skontrolovať či si na niečo nezabudla, ďalej sa v práci snaž a buduj dobré vzťahy… držím palce 💪
Každý človek má občas horší deň. Je skvelé že máš kolegyňu, ktorá ti pomohla. Píšeš, že pracuješ len na polovičný úväzok, lenže v praxi to často býva tak, že plat máš polovičný, ale prácu za celý úväzok. Si určite šikovná a skvelá keď stále na sebe pracuješ. Tak ako si napísala, sú aj horšie diagnózy než tie tvoje. Hlavu hore, ďalší deň bude lepší.

❤ príď medzi nás do skupiny tu na MK Veriace mamičky, budeme sa za teba modlit a budeme ti oporou ako len budeme vedieť, je tam viac žienok s rôznymi diagnózami