icon

Ako zvládnuť vyšetrenie s polročným bábätkom?

kolobezkabicykel
30. jún 2024

Ahojte, zajtra mám lekára a nemám kde nechať polročnú dcérku, takže mám v pláne to vybaviť s ňou. Je veľmi zlaté a pokojné bábätko, takže pochybujem, že sa to zajtra zmení. 😀 Aj keď prekvapiť môže. Tie mamky, ktoré to už tiež skúsili, stretli ste sa s negatívnymi/pozitívnymi/neutrálnymi reakciami personálu? Ďakujem za skúsenosti. Prípadne ak máte nejaké tipy na hladký priebeh, budem rada. 🙂

januska12323
30. jún 2024

Aký je to lekár? Ako dlho bude trvať vyšetrenie?

kris_tin257
30. jún 2024

Bola som tak u lekára keď videla sestrička že som tam s mimi tak ma zobrali prednostne tak ja len odporúčam 😀

monicatko20
30. jún 2024

Absolútne by som neriešila.. Proste nemáš kde dieťa nechať, dovi 😂 tiež som rok s malým behala všade... Nevydrži ešte ani teraz s nikým 🙈

zuzanaete
30. jún 2024

U gynekologa je sestricka zvyknuta strazit babatka. Raz som isla inemu lekarovi a ked ma zbadala sestricka s 2 malymi detmi, tak ma hned brali.

sasa1310
30. jún 2024

@kolobezkabicykel ja som na toto mala muža. Nie nadarmo môže manžel s tebou absolvovať lekárske prehliadky a mať voľno v práci podľa zákonníka práce

kolobezkabicykel
autor
30. jún 2024

@sasa1310 áno, zvyčajne takto fungujeme. Ale manžel je po nočnej a bude končiť až po začatí vyšetrenia. 🙂

kolobezkabicykel
autor
30. jún 2024

@januska12323 idem k ortopédovi kvôli kolenu, takže predpokladám, že to bude skôr ako konzultácia. Pozrie správy, snímky z rtg a na koleno. 🫣😅

kolobezkabicykel
autor
30. jún 2024

@monicatko20 ďakujem, ja mám tiež tento názor, ale keď vidím niekedy ako reagujú ľudia aj na bežné situácie, tak nemám chuť sa v pondelok ráno s niekym nadrapovať 😅🫣

30katrusa40
30. jún 2024

@kolobezkabicykel ja som bola u svojej obvodnej keď som bola chorá aj s dcérou tiež mala cca 6 mesiacov ona spala v autosedačke a mňa rýchlo doktorka pozrela sestrička vzala krv a išla som preč. Ja som si predtým zavolala že či môžem s ňou, že ju nemám kde nechať . Tak som si dohodla hodinu a keď prišla hneď ma brala aby niečo mala nenachytala v čakárni. Mala si zavolať doktorovi keď si vedela že nebudeš ju mať s kým nechať. Vždy je to dobré oznámiť

petamich
30. jún 2024

ked musis tak musis a kazdy rozumny clovek to verim dokaze pochopit 🙂 s malym som bola u hematologicky, nuz ked to nejde inak, boli s tym uplne v pohode

misulienkamisa
30. jún 2024

@kolobezkabicykel ono fakt je niekedy ist lepsie s dietatom lebo ta zoberu skor. kamoska tak bola tiez s pol rocnou na kontrole u zenskeho a zatial kym ona bola vo "vysetrovni" sestricka zabavala malu 😀

anavixy
30. jún 2024

Podla mna sa sestricka potesi, ak je dieta kontaktne a nevadia mu cudzi ludia 😊

kolobezkabicykel
autor
30. jún 2024

@30katrusa40 bolo to narýchlo, nevedela som, že manžel bude musieť do práce, takže aj tak by to nevyšlo. Ale ďakujem, však ma hádam nepošle domov. 😀 Myslím, že je veľa žien, ktoré naozaj nemajú ani manžela a možnosť nechať bábätko s ním. 🫣

kolobezkabicykel
autor
30. jún 2024

@anavixy ona je úžasná parťáčka, zatiaľ zvládla všetky svoje vyšetrenia bez jedinej slzy, a to dokonca aj očné, pohotovosť, sono bruška a paličku do krku u pediatricky. 😀 takže snáď moje vyšetrenie zvládne tiež.

mamina7070
30. jún 2024

a si objednana ci ides naslepo? aby si dlho necakala

kolobezkabicykel
autor
30. jún 2024

@mamina7070 objednaná na 8:00. Takže verím, že budem aj prvá na rade. 🤞🤞🤞

mamina7070
30. jún 2024

@kolobezkabicykel tak v pohode ja som chodila ortopedovi obden na injekcie seknuta s dietatom s kocikom musela som prezili sme

kolobezkabicykel
autor
30. jún 2024

@mamina7070 och, tak ste to zvládli super. Dúfam, že už je lepšie 🙂

martinkatinka
30. jún 2024

@kolobezkabicykel ale si predstav, ze tam bude 5 mamiciek a mne sa predlzi cakanie o 1-2 hodiny... Takze kludne chod, ale prednostne by sa mne nepacilo

betulinka1
30. jún 2024

@kolobezkabicykel maleho som bravala bezne so sebou vsade, kedze som ho nemala, kde dat. Nikde som problem nemala. Sedel v kočíku alebo lietal hore dole. Aspon som sa nenudila pri čakaní. Ale ked som nemala plateny prednostny termin, tak veru nikde ma skor nezobrali.

kolobezkabicykel
autor
30. jún 2024

@martinkatinka jasné, to ani nemám v pláne. Som objednaná na čas, takže si myslím, že to ani nebude na programe, aby ma vzal prednostne. 🙂

kolobezkabicykel
autor
30. jún 2024

@betulinka1 super, ďakujem. Dúfam, že to bude mať hladký priebeh ako u teba. 🙂

zuzikak
30. jún 2024

och nicoho sa neobavaj. Toto nie je nejake MRI alebo nieco vazne. Vykasli sa na kazdeho ci budu zazerat alebo nie. Dieta je sucastou teba a ked ho nemas kde nechat tak proste ide s tebou. Ja som kludne takto chodila s oboma detmi (jedno v kociku, druhe do 2r.). Aj keby si nebola na cas objednana a vzali by ta prednostne kazdy normalny pochopi, ze s dietatom je lepsie ta vziat rychlo aby ti tam nezacalo vyplakavat a bude klud na vsetkych stranach.

elin2525
30. jún 2024

@kolobezkabicykel Ja mam dvoch - uz boli so mnou 2x na odberoch, na sone a u endokrinologicky. Vsade mily a chapavy personal, ale i ostatni pacienti, na odberoch ma vzali prednostne, endokrinologicka sak detom pekne prihovorila, Drzim palce, urcite to bude ok.

saxana000
30. jún 2024

Tiez som brala dceru so sebou bud spala v kociku alebo sa vyškierala na sestricku..

basulaak
30. jún 2024

@kolobezkabicykel ja som tak bezne chodila ku koznej a na alergo. Maly mi vacsinou spal v kociku a nikdy nebol problem. Dokonca alergologicka miluje deti tak si ho chcela ist obzriet ako spinkal. A roztapala sa tam. Su to ludia ako my. Bude to ok 👍😉

slovakboy
30. jún 2024

@kolobezkabicykel ortopéd bude rád, že tam je aj bábätko a nie furt len chorí pacienti. A sestrička tiež. Pre nich to bude milé osvieženie. Keine Sorge.

kolobezkabicykel
autor
1. júl 2024

@zuzikak napísala si to krásne, ďakujem. Verím, že to bude mať hladký priebeh 🤞

kolobezkabicykel
autor
1. júl 2024

@elin2525 ďakujem ti 🙂

irusa
1. júl 2024

Určite nebude mať problém.....