icon

Ako zvýšiť železo pri histamínovej intolerancii?

Včera o 16:01

Aky doplnok zeleza tolerujete pri histamin.intolerancii? Hranica je 120, mam 117. Uz som vyskusala 3zeleza, zo vsetkych ma skrti-stahuje krk.. Poradte.. 💚

mimikas
Včera o 16:29

@anonym_autor hlavne ries zlozenie, mne velmi vadi ak je nosicom kukuricky skrob alebo ryzovy. Plus moze byt aj roznymi prisadami ako vytazky rastlin, sladenie medom a pod. Mne sedi superzelezo forte, pripadne Jamieson ma zelezo co sa davkuje obden, aj ten mozem.

katkazatka
Včera o 16:33

Kúp si lipozomálne železo, má veľmi dobrú vstrebateľnosť.

martinmmartin
Včera o 17:14

ak mas poruchu vstrebavania tak mozes aj klince zrat a nic nebude. Skus recept starej mamy - na par dni dat zelezne klince do jablka a to potom zjest

anonym_360d61
Včera o 19:06

@anonym_autor môj syn má histaminovu intoleranciu, a vždy keď mal zle výsledky dao tak mal zle pečeňové testy, železo a iné, nevstrebavali sa mu dobré živiny, keď sme pritvrdili v diéte a sťažili sa neporusovať, tak vtedy sa zlepšili aj výsledky krvi.

lulu2014
Dnes o 07:58

@anonym_autor ahoj. Skusala si aj Globifer ?

autor
Dnes o 14:43
@anonym_360d61

@anonym_autor môj syn má histaminovu intoleranciu, a vždy keď mal zle výsledky dao tak mal zle pečeňové testy, železo a iné, nevstrebavali sa mu dobré živiny, keď sme pritvrdili v diéte a sťažili sa neporusovať, tak vtedy sa zlepšili aj výsledky krvi.

@anonym_360d61 ja mam vsetko ok, len zelezo nizsie.. berem probiotika, kvercetin, .. skusala som 3zeleza, ale skrtilo ma po nich..dietu dodrziavam prisnu..

autor
Dnes o 14:44
@lulu2014

@anonym_autor ahoj. Skusala si aj Globifer ?

@lulu2014 nie. Aj ked som uz nan natrafila🤔