icon

Akú dávku Elicei užívate?

dominikosinar
20. júl 2026

Ahojte, aká dávka Elicei vám začala zaberať? Ja som.bral 2,5 týždňa 10mg ale moc mi to nepomáhalo, tak mi doktorka zvýšila na 15mg, ale bojím sa, že je to už vysoká dávka, vzhľadom aj k tomu, že sa liečim na srdce.

anonym_f2e2f5
20. júl 2026

Denne mozes max 20mg tak davka by mala byt v poriadku ale toto je otazka na lekara ktory ti liek predpisal. Kazdemu moze zabrat ina davka, lekar je od toho aby ti ju nastavil spravne. Nie cudzi ludia na internete. Niekomu staci 5mg, dalsiemu 10mg inemu 15mg a tretiemu az maximalna 20mg zaberie.

anonym_24ddbf
20. júl 2026

5 mg, s vyssou davkou som malaproblem s orgazmom a spanim

betulinka1
20. júl 2026

@dominikosinar zavolaj svojmu kardiológovi a spytaj sa jeho. Nie tu na MK. Povedz ake mas AD a ci tam nie je kontraindikácia. Ak Ano, nech navrhne ine lieky, zapis si to a povedz psychiatrovi. Akoze lekar vidi ake beries lieky a mal by vidiet aj kontraindikácie pri lektronickom predpisovani. Aj lekarnicka by ta upozornila. Ale pre 100% istotu sa pytaj kardiológa. Co ja viem, kardiologickym pacientom zvyknu davat Brintelix ( neviem ako presne sa spravne pise). Ale samozrejme to zalezi od kardio liekov ake beries a aku mas diagnozu u psychiatra. Asi pri nejakej schizofrénii, nema moc moznosti hore dole zamieňať lieky ale pri slabších uzkostiach Ano.