icon

Aký je nástup účinku lieku Elicea?

jozef_345
Dnes o 16:44

Ahojte, chcem sa spýtať odkedy sa počíta začiatok účinku AD? Je to od uplne prvého dna, kedy clovek začína brat polovičnú dávku alebo až po nasadení plnej dávky?

Zároveň sa chcem spýtať, že ci niekto v 3 týždni plnej dávky pociťoval ako keby nezáujem o nič, stratu motivácie a nechutenstvo a beznádej? Na jednej strane viem fungovať, fyzicky sa cítim ok a na strane druhej nemam na nič chuť a ani motiváciu. Je to bežne pri nástupe a vráti sa časom chuť do zivota? Zároveň neviem ani len tak odpočívať. Neviem si ľahnúť a oddychovať.

rozculena
Dnes o 18:05

účinok nastupuje u každého individuálne,preto sa to berie od prvého dňa.U niekoho účinok ani nenastane.
U mňa bol účinok okamžitý,začala som mať samovražedné myšlienky a tak som to svinstvo odmietla.

anonym_d3ee58
Dnes o 20:27

2-3 tyzden su najhorsie, mne escitalopram zabral az po 3 mesiacoch, ze som pocitila ulavu namiesto neziaducich ucinkov, ktore su pri tomto lieku na zaciatku dost vyrazne

jozef_345
autor
Dnes o 20:30
@anonym_d3ee58

2-3 tyzden su najhorsie, mne escitalopram zabral az po 3 mesiacoch, ze som pocitila ulavu namiesto neziaducich ucinkov, ktore su pri tomto lieku na zaciatku dost vyrazne

@anonym_d3ee58 Ďakujem za odpoved. A mali ste aj pocity, že vyskočíte z koze…také vnútorne napätie ale zároveň Vás nič nebavilo? A ešte pocit, že svet akokeby nemal také sýte farby?