Aký kolagén je vhodný pre ženu vo veku 35 rokov?
Aky kolagen odporucate? Mam 35 rokov. 😀 Dakujem
ziadny, ziaden vyskum doteraz neukazal, ze by to naozaj malo vplyv na pokozku. ak to teda chces kvoli tomu.
Zelenina, ovocie a veeela hydratovat zvnutra (pit cistu vodu). Urcite by som nepodporovala p.Plackovu, nech jej plet vyzera neviem ako super. Ved vieme, ze jej tvar nie je vysledkom nejakeho kolagenu😄
Ak na pleť, tak najlepšie sú kolagénové peptidy.
To je buď Vital proteins v prášku alebo ampulky na pitie Livsane Beauty kolagen.
@esterr_ka ved vyskusaj uvidis.ja som poskusala toho vela a ziadne zmeny sa nekonali.
@zuzulkika ten od plackovej je presne ten isty co ponuka Jirko Blatny len je prebaleny samozrejme.
Na to je typ 1 a 3 najlepší niektorý morský. Ale niekedy stačí aj trochu viac tekutín. V 35 ešte telo funguje v podstate bezproblémov, vystačí si so zdravou stravou.
@esterr_ka autorka sa pyta jednotlivcov tak odpovedam za seba vyssie pises ze sa nevyznas potom sa smejes ze moja odpoved je fundovana vsak poskusaj ty a vyjadri sa z vlastnej skusenosti.
Colagen je dobry na klby. Su vyrobky, ktore funguju a su vyborne. Na pokozku by som necakala ziadne zazraky a uz vobec omladenie. A kupovat cokolvek od Plackovej..fuu. Ani zadarmo.

Ziadny.Vsetko je to len reklamny tah.