Aký máte tep v pokoji?
Ja mam 75. Je to normalne? Mne to pride vela. Dokonca ked sa postavim a prejdem tak aj 100.
Ja keď sedím v pokoji tak okolo 60 ale keď vstanem tiež mam hneď 100, podľa mňa je to ok
Ahoj 🙂 Nemal by byt v pokoji okolo 60? 🤷🏼♀️🙂 a v pokoji možno aj menej? Hodnotím podľa seba pokojovú mám 47.
@luccija Neviem o tom🙂, trochu som spozornela keďže čítam že je to normálne, tak to som sa mýlila 😄☺️
@irusa Pýtam sa iba preto, lebo doktorka ma vystrašila, že to určite nie je normálne mať 100 keď stojím alebo chodím
Tak netuším, čo to za lekárku.. samozrejme akonáhle urobíš pohyb tep sa dvihne..športovaním sa tep znižuje
Smiem sa opýtať, dala ti aj zen holter?… zaujíma ma, ako dlho to musí mat človek na sebe? Ďakujem 🙂
Keď chodíš je úplne normálne mať 100.Moja mama mala v pokoji skoro 100 aj mala vyšetrenia a je to aj vegetatívnym systémom ona je akčná žena stale niečo robí neposedi.Povedali jej, že aktívny človek nepokojný máva vyšší tep je to logické
@kirjaklambrid holter máš 24 hodinový ja som mala po Covide búšenie srdca a mala som ho všetko v poriadku
Ja mám okolo 60 ale beriem lieky na tachykardiu.. predtym som mala 100-110 vklude, čo už bol problém.. 75 je OK
@luccija tak isto mam po kovide busenie srdca a holter tiez ok..inak nevylucuje sa to trosku? ja som tiez velmi akcna ale praveze pohyb spomaluje tep nie?

mám to rovnako.