icon

Aký ste mali priebeh pri Covide?

karkulka89
14. mar 2021
lenuska9999
14. mar 2021

Ja som pozitivna od stvrtka , zobudila som sa na to, ze ma bolela hlava a viečka. A bum test pozitivny. Od piatku lezim v posteli, bolest svalov, hlava, hrdlo... cez den ako tak fungujem, mam male dieta , tak musim okolo neho behať.. ale ku veceru sa mi stale zacne tocit v hlave akoby na kolotoči. Normalne lezim v posteli a mam pocit, ze padam do matraca... a dnes som prisla uz aj o čuch a chuť..

karkulka89
autor
14. mar 2021

@lenuska9999 tak zvládaťe to celkom fajn? Ja mám s toho strašný strach 😪😪😪

lenuska9999
14. mar 2021

@karkulka89 zatial ano, no tiez mam strach..

red_cat
14. mar 2021

Hrozny..horucky 39 az 8 dni a neurologicke problemy

conta22
14. mar 2021

@karkulka89 dávajte hlavne pozor ak budú horúčky trvať viac dni, u nás v rodine 1ziadne príznaky len strata cuchu, 5clenov ako pri chrípke a bohužiaľ aj úmrtie 44rocnej zdravej ...doteraz smutime a nemôžeme tomu uveriť 🥺

karkulka89
autor
14. mar 2021

@conta22 to mi je ľúto 😪 a aké mala ťažkosti?

zuzanazuzana26
14. mar 2021

V utorok strasna bolest ucha hrdla,potenie ziadna teplota zvysena streda to iste unava,stvrtok velka unava bolesti,piatok bolesti asi uz aj oblecenia nebola som uz schopna sa postavit tlaky na hlave ako vo zveraku potenie stale bolesti stale bolesti klbou plny nos strata cuchu v sobotu test,v nedelu ze sok pozitivna,a cely tyzden vsetko nakopu ze som nevedela ani na wc prejst nevedela som ani prehltat lebo som mala strasne sucho v puse nebola som ani hladna len cista voda a to som tehotna uz mam to najhorsie za sebou len mam plny nos a strata cuchu ale dva tyzdne ma hlava boli

zuzanazuzana26
14. mar 2021

Niekto to prirovnava k chripke ale to ma daleko od chripky teda moj priebeh kovidu

conta22
14. mar 2021

@karkulka89 teploty ,kašeľ, bolesť tela, štvrtok piatok volané s dr. Ktorá odporučila ak sa nezlepší v nedeľu ísť do nemocnice..v noci z piatku na sobotu zaspala už na vecnost 😔 stále sa s tým nevieme zmieriť preto treba dávať naozaj pozor nie každý ten boj vyhra

karkulka89
autor
14. mar 2021

Ale nerozumiem že každý má úplne iný priebeh 😪 človek nevie čo ma čakať. A to ma psychicky ničí.

dollyzv
14. mar 2021

@conta22 úprimnú sústrasť.vraj sa väčšinou človek zadusí,resp. Sa mu nedá dýchať,ona mala "len" tieto príznaky? 🥺..ta korona je strašný hnus..ja som ju mala pred mesiacom a ešte teraz sa z nej dostávam,hlavne tá únava a bolesť svalov..a to mám 26..naposledy som bola chorá pred 5-6timi rokmi,aj to som mala len nádchu..imunitu mám veľmi dobrú a skolilo ma to aj tak na pár týždňov..s chlapom sme sa museli po pol hodine striedať pri malom 4mesacnom čo sme ani jeden nevládali dlhšie..

soldi
14. mar 2021

@karkulka89 stale plati ze vacsina ludi ma mierny priebeh. Mne vysiel pozitivny test v sobotu, stvrtok ciastocna strata cuchu, od piatku do nedele unava, bolesti chrbta a hrudnika, potom uz zas v pohode. Teraz som mesiac po. Este mam obcas dni kedy sa zle citim - zadycham sa rychlo, srdce mi busi, ale uz je takych dni menej a menej.
Kamarata som jedneho nakazila (bola som s nim den pred pozitivnym testom) ten mal par dni horucky a nechutenstvo, ale nic extremne.
Kamoska od ktorej som sa ja nakazila pravdepodobne to mala uz druhykrat. Prvy krat uplne bez priznakov, druhy krat mala teplotu 3-4 dni.
Suseda mala tiez, ma muza a dve deti, byvaju v dome aj so svokrovcami, nik sa od nej nenakazil. Ona tiez iba mierny priebeh bez teplot.
Poznam dost ludi vo svojom okoli co to mali, ale klop klop, nikto nemal vazny priebeh

limoncino
14. mar 2021

Dosť ťažký, teploty nad 38,5 dva týždne, suchý dráždivý kašeľ a neskutočne bolesti svalov, nevedela som ani spat. Únava, bolesti hlavy. Pozitívny test mi vyšiel pred mesiacom a ešte dnes kašlem, som hneď unavená, na tri dni som prišla o sluch na jednom uchu. Niekedy mám večer problém zodvihnúť ruku, boli ma rameno, včera ma bolelo koleno.

emilius03
Odpoveď bola odstránená
zuzanazuzana26
14. mar 2021

Zabudla som napisat silne bolesti na hrudi medzi lopatkami a bolestivy kasel az som sa bala odkaslat lebo som vedela ze to velmi boli a nevie to prestat

via88
14. mar 2021

@lenuska9999 presne toto som mala, horsie ako na kolotoci... 🥺 to bolo asi najhorsie z toho, ja som aj vracala z toho par dni... toto ma najviac polozilo.
Veru mne to chripku nepripominalo.

henriett19
14. mar 2021

Ja som mala horucky 39 asi tri dni, brutal ma bolela hlava, strata cuchu chuti (od 4.1. a dodnes este nemam na 100%, uplne slabo citim). Hrozne ma boleli oci kazdy pohyb a neskor ked uz som sa citila lepsie a tie prvotne tazkosti ustali tak som hrozne kychala, tieklo mi stale z nosa a svrbeli ma hrozne usi a hrdlo.

ajko2011
14. mar 2021

Ja som našťastie nebola chorá, ale moja švagriná bola pozitívna a mala 8 dní 40tky teploty (bola doma), tlak na hrudi, všetko ju bolelo a keď už nevedela dýchať tak ju vzali do nemocnice. Tam jej dávali kyslík a keby nebol zabral tak by ju dali na pľúcnu ventiláciu. Bola tam 9 dní.
Tak asi tak v skratke.
Je to mladá žena, má 28 rokov ako ja a tak dopadla. Dovtedy zdravá.

veronika2021
21. jan 2022

Ja som sa povazovala za posledne roky za zdraveho cloveka s dobrou imunitou,ale teda co mi narobila tato korona,to som necakala.V mladsich rokoch som uz lezala aj so zapalom pluc v nemocnici,chripku som mavala kazdy zimu,prekonala som v 20tke narocnu mononukleozu atd...mam vela skusenosti s chorobami...tato ma naozaj prekvapila,vysoke horucky do 40 stupnov C styri dni po sebe,silne bokesti hlavy,celeho tela,koze,zaludka,criev,gynekologicke problemy mi to vyvolalo,ktore som tiez uz par rokov nepoznala,zapal priedusiek mam momentalne,uvidime ako to pojde dalej.Unava nenormalna,uz 11 dni to bezi a ja cakam,co toeste prinesie:D ako taku chorobu,ktora napadne cely system cloveka som este nestretla.Moj partner ma to iste,len bez priedusiek a gyn.problemov 🙂Kazdopadne strach nemam,strach nie je dobry kamarat pri liecbe!

senta_sofia
21. jan 2022

@veronika2021 si aj ockovana?