icon

Ambulofóbia - strach z chôdze

slavkaku
20. dec 2022

Ahojte,

prosím vás hľadám niekoho kto sa liečil, vyliečil alebo sa momentálne lieči z ambulofóbie - je to strach z chôdze a zo státia...chcela by som si vymeniť skúsenosti, povzbudiť sa, dať si rady... alebo ak tu je niekto kto by vedel pomôcť to prekonať
ďakujem pekne

mamadievcatiek
•
20. dec 2022

@slavkaku Nikdy som o tomto nepočula ale určite treba ísť k odborníkovi.

beata_k
•
20. dec 2022

@slavkaku Ty alebo dieta?

slavkaku
autor
•
20. dec 2022

@beata_k - ja

beata_k
•
20. dec 2022

@slavkaku Mozem sa opytat ako sa to prejavuje? Bojis sa vstat zo stolicky a spravit krok? Sa bojis, ze spadnes? Pytam sa len zo zvedavosti, nemusis odpovedat.

liv1
•
20. dec 2022

Nie, ale kedze tieto strachy fobie su poprepajane 1. psycholog, 2. psychiater - nie nutne, alebo hypnoterapeut, kineziologia. A nemas na co cakat. Cim skor zacnes tym skor z toho budes von. Drzim palce ✊

slavkaku
autor
•
20. dec 2022

@beata_k - doma chodím, v byte sa necítim ohrozená...ale von z bytu už nevýjdem, cítím strach, začne sa mi motať v hlave, mám pocit že spadnem :(

beata_k
•
20. dec 2022

@slavkaku A ty nemas skor strach z ludi? Lebo kto sa boji pavukov, tak mu je jedno, ci dnu alebo von.

liv1
•
20. dec 2022

@slavkaku s tym sa da pekne pracovat neboj sa. Len potrebujes urobit prvy krok a vyhladat odbornika 😉

mamadievcatiek
•
20. dec 2022

@slavkaku Nechodíš ani do obchodu,na prechádzky alebo do práce? Alebo chodíš a prekonávaš to?

ikonica
•
20. dec 2022

To bude akor agorafobia ak ti nerobi problem chodit po byte....

slavkaku
autor
•
20. dec 2022

@liv1 chodím k odborníkom už 2 roky. Antidepresiva, lieky, terapie.. Nikto sa s tým v živote nestretol

bloodymery
•
3. sep 2023

@slavkaku ahoj. Ja tym trpim od roku 2020 po uraze hlavy, páde v domácnosti. Doteraz som sa z toho nedostala. Ako si na tom aktuálne?

hladamematku
•
3. sep 2023

mas agarofobiu to akym odbornikom chodis? pobrala by som im diplomy

iveta16161616
•
Odpoveď bola odstránená
•
iveta16161616
•
Odpoveď bola odstránená
•