icon

Anémia: Z čoho máte nedostatok železa?

Dnes o 19:46

Baby chcem sa opýtať, či vám zistili, z čoho ste mali malo železa? Mam hemoglobín 101, lekarka mi dala zelezo. Viac mi k tomu nepovedala. Na nete mi vyhodilo rôzne typy rakoviny pri nedostatku železa. Od rakoviny čreva, žalúdka, pluc, atď. Trosku som sa zľakla.

anonym_905db3
Dnes o 19:54

niesom v tomto odborník ale s krvnými problémami ako take skúsenosti mam… môže to byt úplne bežne za mna väčšina populácie je anemicka mne povedali že to môže byt aj stres, malo spánku nie pestrá strava …. Poradili mi ho len dopĺňať a o tri mesiace na krv či sa upravilo 🙂

anonym_c7649a
Dnes o 20:09

Upokoj sa. Anemia je najcastejsie z nedostatku zeleza - maly prijem, vysoky obrat, vyssie naroky na zelezo. Ak to lekarka neriesila, nema podla diferencialneho obrazu a tvojho celkoveho stavu podozrenie na inu pricinu.

jaja1979
Dnes o 20:15

@anonym_autor ja som mala hodnotu 80. Treba len brat železo, zlepší sa to, uvidíš ... Je to bežné 😉

marianarem
Dnes o 20:18

@anonym_autor U mna to bolo zo stravy, experimentovala som s vegetarianstvom a proste mi to nestacilo pokryt spotrebu.

elz1920
Dnes o 21:15

Nedostatok môže byť aj pri intoleranciách.

anonym_bf3bf4
Dnes o 21:22

@anonym_autor zvýš príjem vitamínu C v strave podporuje vstrebávanie železa a obmedz lepok, kávu...