Antibiotiká a žalúdočné ťažkosti: Ako to zvládnuť?
Ahojte od utorka užívam antibiotiká kvôli zápalu žalúdka aj helikobaktera. Užívam pred jedlom ozion najem sa napríklad rožok a dám si antibiotiká Penclac875mg/125mg no a druhé antibiotiká Lekoklar 500mg. Dnes cítim v žalúdku nevoľnosť strašne som unavená kávu aj nepijem lebo žalúdok mám na vode probiotiká užívam cca 2 hodiny po užití antibiotík Biopron mám .. mám lieky do utorka som úplne vyštavena dnes ..mám doma aj dve malé detí... Takže viete ako to. V stredu cestujeme do Tatier 😔 do kúpeľov s deťmi ja mám antibiotiká do utorka.. čo len pretrpieť? Inak ak v stredu pôjdeme na cestu kynedril si môžem dať? Lebo mne je zle aj keď cestujem.
ako často užívaš tie antb.,? Tiež som užívala štvorkomb. na diagn. ako ty a som sa na nete dočítala že je možno ich rozdeliť na 2 dávky. Veľmi mi to pomohlo.
ako často užívaš tie antb.,? Tiež som užívala štvorkomb. na diagn. ako ty a som sa na nete dočítala že je možno ich rozdeliť na 2 dávky. Veľmi mi to pomohlo.
@anonym_331a7f užívam tie dvoje antibiotiká každých 12 hodin a maly ste ťažkosti keď ste brali antibiotiká?
@anonym_331a7f užívam tie dvoje antibiotiká každých 12 hodin a maly ste ťažkosti keď ste brali antibiotiká?
@nikola1507 nie, lebo som ich rozdelila na časti. To mi pomohlo.

Môj syn bežne lieky zapíja minerálkou Fatra extra, aspoń jemu to veľmi pomáha.