icon

Antidepresíva a benzodiazepiny. Zhoršil sa mi stav

iveta543
27. feb 2021

Zdravím beriem ad Arketis 20mg a ktomu atarax
dokopy 19 dni sú to moje prvé ad a teraz sa my zhoršil stav je mi zle napína má slabá som ale v poobedňajších hodinách je mi trochu lepšie je to normálne?Vraj sa dávajú k ad aj benzodiazepiny no ja som dostala atarax neviem či mám správnu kombináciu liekov.
AD som dostala na úzkostnu poruchu a Panické ataky mám strach lebo od pondelka mám navýšiť na celú teraz som na polke.
Každá rada skúsenosť pomôže.

any_soj
28. feb 2021

@iveta543 skús sa otvorene o tom porozprávať so svojím doktorom..

3009
28. feb 2021

@iveta543 či je to správna kombinácia to ti povie len doktor. Ak sa cítiš horšie tak volaj zajtra k doktorke.

iveta543
autor
28. feb 2021

Určite volám zajtra doktorke len som chcela vedieť niečo o tom lebo veľa dievčat píše že dochádza k zhoršeniu zdravotného stavu no neviem či toto je ten stav a či trvá dlho ako ráno som vstala som celkom ok len stres čo bude po tablete.

keira13
Autor odpoveď zmazal
iveta543
autor
28. feb 2021

@keira13 díki za povzbudenie ja mám namiesto benzo na ukludnenie atarax čo je tiež na úzkosť stres a je nenavykovy a môže sa aj dlhšie užívať hoci neje to čo neurol atď ale vždy lepšie ako potom mať problém vysadiť.
Dúfam že to prejde a bude už len lepšie.

keira13
Autor odpoveď zmazal
adamcka18
24. aug 2022

@iveta543 ahoj, môžem sa opýtať ako si dopadla s nimi?

lujdzo
8. máj 2026

Ahojte,ja som brala benzo bola som aj v nemocnici ked mi ich vysadili,ale dostala som sertralin a atarax,ale z toho som mala nepokojné nohy-svrbenie, pichanie....tak mi ho vysadili....abstaky mám neskutočné tocenie hlavy,zmätenost...zabudanie ,.pretrvávajú to už je 5 mesiacov ,má niekto prosím takéto skúsenosti? je to hrozné....ďakujem za každú spätnú väzbu