icon

Artróza na prstoch

mattuliatko30
2. dec 2025

vie mi niekto poradit ci to moze byt artroza velmi ma boli klb na prst ,v noci sa na to budim ,je to stuhnute nemozem ani prstom pohnut ano rano cez den trochu pohybem ale boli. ma ta kost :(

Strana
z2
simsalabim
3. dec 2025
@sisamisaaa

@simsalabim A nehnevaj sa ak to vyznelo že spochybňujem tvoje nohy, niekedy sa neviem tak vyjadriť aby to bolo pochopené ako to naozaj myslím 🙂

@sisamisaaa nie, nehnevam sa, nemam zaco… suhlasim, ze mnoho veci sa da riesit aj inak ako klasickou medicinou. Ale… fotky ruk autorky praveze mozu (a nemusia) byt artrozou. Klby su zhrubnute, bolave. Ci to je atroza, potvrdi lekar na zaklade rentgenu. Z fotky to tazko urcis, ale kedze jej artroza postihla aj ine klby tela, je to uplne mozne. Neda sa len tak povedat, ze to “nie je vazne”. Kludne to moze byt nieco ine, aj “nie vazne”, ale fotka k diagnoze neposluzi.

mattuliatko30
autor
4. dec 2025
@simsalabim

@sisamisaaa nie, nehnevam sa, nemam zaco… suhlasim, ze mnoho veci sa da riesit aj inak ako klasickou medicinou. Ale… fotky ruk autorky praveze mozu (a nemusia) byt artrozou. Klby su zhrubnute, bolave. Ci to je atroza, potvrdi lekar na zaklade rentgenu. Z fotky to tazko urcis, ale kedze jej artroza postihla aj ine klby tela, je to uplne mozne. Neda sa len tak povedat, ze to “nie je vazne”. Kludne to moze byt nieco ine, aj “nie vazne”, ale fotka k diagnoze neposluzi.

@simsalabim dievcata zatial neviem nic bola som na rentgene a mam si zavolat dalsi tyzden kedze uz som doktorku potom nestihla dsls mi condrosulf 800 prasky a od bolesti flector a uvidime

simsalabim
4. dec 2025
@mattuliatko30

@simsalabim dievcata zatial neviem nic bola som na rentgene a mam si zavolat dalsi tyzden kedze uz som doktorku potom nestihla dsls mi condrosulf 800 prasky a od bolesti flector a uvidime

@mattuliatko30 drzim palce 🍀 Condrosulf uzivam aj ja. Este sa vratim k mojej otazke - vies po artrodeze stat na jednej nohe v roznych polohach?

mattuliatko30
autor
5. dec 2025
@simsalabim

@mattuliatko30 drzim palce 🍀 Condrosulf uzivam aj ja. Este sa vratim k mojej otazke - vies po artrodeze stat na jednej nohe v roznych polohach?

@simsalabim ano ustojim v pohode na jednej nohe je to o zvyku hlavne mozem chodit na turistiku

simsalabim
5. dec 2025
@mattuliatko30

@simsalabim ano ustojim v pohode na jednej nohe je to o zvyku hlavne mozem chodit na turistiku

@mattuliatko30 a zvladnes aj napr. lastovicku? (predklon na jednej nohe) Cvicim jogu a obavam sa, ze ak by doslo k artrodeze, ze to uz nezvladnem.

mattuliatko30
autor
5. dec 2025
@simsalabim

@mattuliatko30 a zvladnes aj napr. lastovicku? (predklon na jednej nohe) Cvicim jogu a obavam sa, ze ak by doslo k artrodeze, ze to uz nezvladnem.

@simsalabim jasne neviem sice presne co myslite odfote

simsalabim
5. dec 2025
@mattuliatko30

@simsalabim jasne neviem sice presne co myslite odfote

@mattuliatko30 napr toto, kedze palce tam dost nesie vahu

mattuliatko30
autor
6. dec 2025
@simsalabim

@simsalabim urcite ano nerobi to problem ustojite v pohode podla mna

mattuliatko30
autor
6. dec 2025
@simsalabim

@simsalabim ale nie zase dlho treba tu vahu preniest na 4 prsty a budete sa kolisat

simsalabim
6. dec 2025
@mattuliatko30

@simsalabim ale nie zase dlho treba tu vahu preniest na 4 prsty a budete sa kolisat

@mattuliatko30 taka minuta- dve je vela?

mattuliatko30
autor
7. dec 2025
@simsalabim

@mattuliatko30 taka minuta- dve je vela?

@simsalabim no to asi ano ale tak ja mam 85 kg takze zase je to ine ako ked je niekto chudsi a drzi mensiu vahu tela ako na nohe v pohode ustojim horsie je mozno pre mna ren predklon tam sa asi viac na ten palec zavazi

simsalabim
7. dec 2025
@mattuliatko30

@simsalabim no to asi ano ale tak ja mam 85 kg takze zase je to ine ako ked je niekto chudsi a drzi mensiu vahu tela ako na nohe v pohode ustojim horsie je mozno pre mna ren predklon tam sa asi viac na ten palec zavazi

@mattuliatko30 ano, ide mi aj o predklony. No uvidim, ako to budem casom riesit.

Strana
z2