Bacuľky, zažili ste už "šikanu" zo strany lekárov?
Stretli ste sa s tým, že by mal lekár(-ka), najmä teda gynekológ či pôrodník, nevhodné poznámky ohľadom vašej váhy či postavy?
Zdá sa mi, že všade okolo mňa vidím samé 50-kilové tehuľky, ja sa pritom s mojimi +30 kg navyše hanbím pred lekárom čo i len vyzliecť ☹
Prípadne viete odporučiť v BA gynekologičku, pôrodníčku, ktorá má k tomuto naozaj nezaujatý postoj a nebudem musieť počúvať narážky či múdre rady, koľko by som mala vážiť?
@nyusika dovolím si tvrdiť ze väčšina ma tu ,,zanedbatelnu nadvahu,, a morbidna obezita je predsa len zriedkavejšia...
Ja teraz hovorím o tej ,,beznej obezite,, cca plus minus deleno....8 - 10 kilo...tam spadam aj ja. Lebo proste sa mi nechce s tym teraz niečo robiť, ked poviem ludom kolko vazim tak neveria že kdeee??? No na vahe 😀 😀 😀 Ja som skor ,,pevny,, typ. A verím ze tých je väčina tých čo si ,,prižrali,, tu lahku nadvahu.
Skor mi išlo o take subjektivne porovnanie tých čo su sice na oko štihle...ale nemaju vydrž, energiu, nevladzu...nehovorím ze su take všetky ale suhlasim s tým doktorom v članku čo som dala vyššie ze jedlu sa dava az enormna dolezitost ale pohybu uz taka nie a pritom čím sme starší tým viac by sme podla neho mali budovať kondičku..ako len samotnu štihlosť. Stači si tu pozrieť ako zeny dietuju - no...hlavne znizuju enormne prijem kalorii....
@sardinka335 lenze ja som nikdy nepisala nic o beznej nadvahe. vsetky moje prispevky sa tykali (dovolim si tvrdit, ze aj ostatných) prave tej vysokej nadvahy.
@nyusika presne to. Ja tiez nepisem o babenkach, ktore sa bez obuvaka navlecu do konfekcnej velkosti 38, dokonca ani o tych co nosia 42. Toto tu je diskusia o tych co si v stoji nedovidia ani na prsty na nohach, nekupuju topanky na snurovanie, nestaci im jedno sedadlo v autobuse...
Bacule, ide to, len treba chciet. Dnesny doobednajsi status.
https://www.modrykonik.sk/blog/yamee17/?postid=...
baby, klud
@zita19 ahoj prepac ale ja som nekomentovala na jej diskusiu .Ako ked niekto svas nevie vas pravopis a chce si sniekym popisat dobrej viere tak ho moze niekto ponizovat akoze nevedela som ,ze uvas to tak funguje.Akoze preco by mala niekoho urazat a ponozovat to akoze kde sme.pokial niekto nekomentuje jej spravy tak nech nekomentuje ked okazdom vie akurat tak h......
@fidka79 vyjadrujes sa dost primitivne, aj tvoje nazory su dost primitivne, ale ty to asi vies 😉 a ono mozno je niekedy byt vyzrata velryba ako primitivna vyschnuta kost. Kazdy nech je ako mu je dobre a co mu vyhovuje. Mne napr.viac prekaza na ludoch ich primitovnost a urcite nedam len na pohlad, ale aj na to co ma.clovek.v hlavicke. Moze byt zenska kost ako barbie a otvori papulku a koniec
@sardinka335 Ja mám síce len 56 kg pri 170 cm ale ver mi, že kondicku mám lepšiu ako môj 90 kg manžel. Syna som nosila rok a trištvrte v nosiči na sebe ako indianka a v každej ruke ťažká taška. Mnohy si tukali na čelo, že čo sa tak ničim. Ale moje telo bolo vytrenovane. Keď som dala malého niesť mužovi, po chvíli fucal a potil krv🙂 Cize aj keď som chudá, mám silu aj kondicku. Pred porodmi som mávala 60 kg, ale kojenim som schudla. Mne sa osobne páčia muži s menším bruškom a nemám nič proti moletkam. To skôr ony majú blbé reči, že najedz sa. :@ Do môjho manžela stále hucim, nech schudne. Má steatozu pecene, nie je to sranda. Ale keby sa mu tak chcelo cvičiť a menej jesť :(

@zita19 no ja som tych diet v zmysle "ziadna zena nie je natolko stihla. ako by chcela byt"
booooze, co vsetko som ja vyskusala, to by ste neverili 😀 😀
ale aspon mozem fundovane radit, pokial by niekto mal zaujem. 😀 😀