icon

Bacuľky, zažili ste už "šikanu" zo strany lekárov?

moncikova
1. nov 2015

Stretli ste sa s tým, že by mal lekár(-ka), najmä teda gynekológ či pôrodník, nevhodné poznámky ohľadom vašej váhy či postavy?
Zdá sa mi, že všade okolo mňa vidím samé 50-kilové tehuľky, ja sa pritom s mojimi +30 kg navyše hanbím pred lekárom čo i len vyzliecť ☹
Prípadne viete odporučiť v BA gynekologičku, pôrodníčku, ktorá má k tomuto naozaj nezaujatý postoj a nebudem musieť počúvať narážky či múdre rady, koľko by som mala vážiť?

nyusika
4. nov 2015

@zita19 no ja som tych diet v zmysle "ziadna zena nie je natolko stihla. ako by chcela byt"
booooze, co vsetko som ja vyskusala, to by ste neverili 😀 😀

ale aspon mozem fundovane radit, pokial by niekto mal zaujem. 😀 😀

sardinka335
4. nov 2015

@nyusika dovolím si tvrdiť ze väčšina ma tu ,,zanedbatelnu nadvahu,, a morbidna obezita je predsa len zriedkavejšia...

Ja teraz hovorím o tej ,,beznej obezite,, cca plus minus deleno....8 - 10 kilo...tam spadam aj ja. Lebo proste sa mi nechce s tym teraz niečo robiť, ked poviem ludom kolko vazim tak neveria že kdeee??? No na vahe 😀 😀 😀 Ja som skor ,,pevny,, typ. A verím ze tých je väčina tých čo si ,,prižrali,, tu lahku nadvahu.
Skor mi išlo o take subjektivne porovnanie tých čo su sice na oko štihle...ale nemaju vydrž, energiu, nevladzu...nehovorím ze su take všetky ale suhlasim s tým doktorom v članku čo som dala vyššie ze jedlu sa dava az enormna dolezitost ale pohybu uz taka nie a pritom čím sme starší tým viac by sme podla neho mali budovať kondičku..ako len samotnu štihlosť. Stači si tu pozrieť ako zeny dietuju - no...hlavne znizuju enormne prijem kalorii....

zita19
4. nov 2015

@libka1 ale vsak nejde o zivot. Urcite nie o moj 😉 A preco sa nepobavit. Vsak niektore tie pseudoargumenty a pseudodovody su neprekonatelne. A este som sa aj kadeco podozvedala. V konecnom dosledku je tato tema pre mna prinosna. Keby nebola, uz davno vypnem zvoncek

nyusika
4. nov 2015

@sardinka335 lenze ja som nikdy nepisala nic o beznej nadvahe. vsetky moje prispevky sa tykali (dovolim si tvrdit, ze aj ostatných) prave tej vysokej nadvahy.

zita19
4. nov 2015

@nyusika presne to. Ja tiez nepisem o babenkach, ktore sa bez obuvaka navlecu do konfekcnej velkosti 38, dokonca ani o tych co nosia 42. Toto tu je diskusia o tych co si v stoji nedovidia ani na prsty na nohach, nekupuju topanky na snurovanie, nestaci im jedno sedadlo v autobuse...

zita19
4. nov 2015

Bacule, ide to, len treba chciet. Dnesny doobednajsi status.
https://www.modrykonik.sk/blog/yamee17/?postid=...

step13
Odpoveď bola odstránená
step13
Odpoveď bola odstránená
libka1
4. nov 2015

@step13 no tiez za tymi jej navstevami takychto tem kde uplne vystraja sipim nejaku zradu... asi ju nejaka obezna predbehla v rade na zmrzlinu abo co a nevie sa s tym vyrovnat 😀 😀 😀 ved to je chore strcit sa do kazdej takejto temy a soptit a nadavat a urazat 🙄

step13
Odpoveď bola odstránená
stella333
4. nov 2015

@zita19 Ale takych tu je malo, ja mam plus 35 kg a dovidim si na prsty, zaviazem snurky, aj dlazku vytriem, zahradu vyplejem a staci mi zatial jedna stolicka. Normalne zijem.

petra7777
Odpoveď bola odstránená
petra7777
4. nov 2015

@step13 A ty môjmu psovi 🙂 Iritujem vás obe, čo? @libka1

zita19
4. nov 2015

baby, klud

fidka79
Odpoveď bola odstránená
step13
4. nov 2015

@petra7777 taka ako ty mi moooooze !!

libka1
4. nov 2015

@petra7777 ta vies, ale ja som tu od roku 2007 a ty mi konkurujes co kukam 😀 a co zase, teraz z coho nervy? 😀
iritovat nie je spravne slovo, mne len prides na hlavu... nechapacky...

zita19
4. nov 2015

@libka1 @step13 @petra7777 ukludnite sa, toto nema uroven.

libka1
4. nov 2015

@zita19 a doteraz malo kym tu urazali ine? 😀 ja som inac celu dobu kludna, len sa cudujem a pytam, nenadavam ani nic podobne, ale uz nebudem na pani reagovat vobec, to bude najlepsie

zita19
4. nov 2015

😉

step13
4. nov 2015

@zita19 ahoj prepac ale ja som nekomentovala na jej diskusiu .Ako ked niekto svas nevie vas pravopis a chce si sniekym popisat dobrej viere tak ho moze niekto ponizovat akoze nevedela som ,ze uvas to tak funguje.Akoze preco by mala niekoho urazat a ponozovat to akoze kde sme.pokial niekto nekomentuje jej spravy tak nech nekomentuje ked okazdom vie akurat tak h......

stella333
4. nov 2015

@fidka79 Co sa bojis, ked budem potrebovat dve sedadla zaplatim si dve, mam na to, nestresuj sa dopredu zbytocne, skodi to. Ale na dve sedadla mi chyba este stale jedno ja.

libka1
4. nov 2015

@step13 neries uz. ved o to jej pravo islo 😉

libka1
4. nov 2015

@zita19 no tak v tejto teme to motto co si dala mnoho prispievatelkam vselico nedobre prinesie 😅 tu bolo urazania viac nez dost od prvej strany...

fidka79
Odpoveď bola odstránená
maciatkolulu
4. nov 2015

@fidka79 vyjadrujes sa dost primitivne, aj tvoje nazory su dost primitivne, ale ty to asi vies 😉 a ono mozno je niekedy byt vyzrata velryba ako primitivna vyschnuta kost. Kazdy nech je ako mu je dobre a co mu vyhovuje. Mne napr.viac prekaza na ludoch ich primitovnost a urcite nedam len na pohlad, ale aj na to co ma.clovek.v hlavicke. Moze byt zenska kost ako barbie a otvori papulku a koniec

step13
4. nov 2015

@libka1 😀 😀

stella333
4. nov 2015

@fidka79 Nuz raz som tak cestovala v autobuse, to som bola este minus 35 kg a vedla mna kulturista, ramena cez dve sedacky, uhybala som na mojej ako sa dalo, ale odlahlo mi az ked vystupil. Tie sedacky robia moc natesno.

junova
4. nov 2015

@sardinka335 Ja mám síce len 56 kg pri 170 cm ale ver mi, že kondicku mám lepšiu ako môj 90 kg manžel. Syna som nosila rok a trištvrte v nosiči na sebe ako indianka a v každej ruke ťažká taška. Mnohy si tukali na čelo, že čo sa tak ničim. Ale moje telo bolo vytrenovane. Keď som dala malého niesť mužovi, po chvíli fucal a potil krv🙂 Cize aj keď som chudá, mám silu aj kondicku. Pred porodmi som mávala 60 kg, ale kojenim som schudla. Mne sa osobne páčia muži s menším bruškom a nemám nič proti moletkam. To skôr ony majú blbé reči, že najedz sa. :@ Do môjho manžela stále hucim, nech schudne. Má steatozu pecene, nie je to sranda. Ale keby sa mu tak chcelo cvičiť a menej jesť :(

0silvia0
4. nov 2015

@stella333 čo nebol fešák, keď si sa uhýbala? 🙂 Moja kolegyňa je zaťažená na kulturistov a tá by sa určite neuhýbala 😀 😀