icon

Bepanthen proti striám

merrymajer
26. mar 2015

Ahojte zienky , prosim vás používa niekto Bepanten proti striam ? .. je učinny ? ci ani nie ? ja už teda mam strie ale chcela by som už zabranit vznikaniu dalšich ... za odpovede dakujem 🙂 😉

gapre
•
26. mar 2015

Ja som skusala asi vsetky 😀 a strie mam.Mam taky pocit ze sa tomu zabranit neda,ale zalezi asi od pokozky aku ma pruznost,mozno dedicnost a tak..ale najlepsie sa mi pacil mamastrie gs,lebo krasne vonal,ale na strie nula bodov,ale mozno by som ich mala ovela viac,keby ho nepouzivam 🙂 neviem

zdena12345
•
27. mar 2015

záleží od pokožky. Ak máš predispozíciu, nepomôžeš si... ale predsa len to pokožku trošku zvláčni. Či už bepanten alebo 10-ky ďalších, mandlový olej.... veľa piť, striedať teplú a studenú vodu..
a mám gól. Ja som popraskala aj po pôrode, ako sa uvoľnila voda čo som bola celá napuchnutá, tak nejak asi aj voda z pokožky šup strie... 😒

merrymajer
autor
•
27. mar 2015

no ja asi mam supis pokozku kedze už strie mam , ale tak natieram si brusko uvidim ci to pomoze aspon trosku 🙂

spirit16
•
27. mar 2015

Na strie, ktore vznikaju v tehotenstve, je super mandlove mlieko od JUST.
Neodstani uz vzniknute strie, ale vyborne zabrani vzniku strii, pokial sa pravidelne pouziva.
A nadherne vonia 🙂

malinka158
•
27. mar 2015

ja mam tiez strie, sice som tehotna este nebola ☹ ☹ ☹ mam ich najme na stehnach a na bokoch, niesom ani obezna nic a aj tak sa mi tvoria stále nove ☹ ☹ ☹ asi to naozaj zavisy od pokozky

spirit16
•
27. mar 2015

@malinka158
A uz si na to skusala nejake kremy?
Pri striach ide oto, aby zlepsila elasticita pokozky

malinka158
•
27. mar 2015

@spirit16 ano skusala som uz rozne ☹ mne sa prvy krat objavily uz v puberte a to sa mi urobili na kolenach, potom na bokoch a postupne aj na stehnach

spirit16
•
27. mar 2015

a co si skusala?

spirit16
•
27. mar 2015

Mozno by si potrebovala nieco aj vnutorne poriesit

malinka158
•
27. mar 2015

@spirit16 rada by som ale neviem co ☹

spirit16
•
27. mar 2015

Tu teda ozaj nie som odbornicka, ale kto hlada najde. Urcite Tvojmu telu, alebo pokozke nieco chyba, treba hladat, urcite najdes.

malinka158
•
27. mar 2015

@spirit16 neviem tiez, skusala som uz vseliake kremy, vitaminy, caje na precistenie organizmu, posledních par mesiacov som sa zacala aj zdravo stravovat jem hlavne vela zeleniny, a aj tak před par tyzdnamy sa mi vytvorily nove na stehnach 😒

spirit16
•
27. mar 2015

No ja som pochopila, ze zaklad je vzdy mazat a mazat, takze treba vybrat krem, ktory mas pocit, ze Ti najlepsie vyhovuje a zaroven to riesit aj vnutorne. Neboj, urcite vyhras, ked budes robit vsetko mozno. Lebo ked robis vsetko mozne aj vysledok bude najlepsi mozny 🙂

malinka158
•
27. mar 2015

@spirit16 neviem ja som to uz nejako vzdala a naučila som sa s nimy zit 😒 ale dakujem za povzbudenie 🙂

alisha3
•
27. mar 2015

Tak ja som napr. v zaciatkoch asi do 6. mesiaca pouzivala ten Bepanthen, najprv 1x, potom aj 2x denne. No a potom som presla na telovy/masazny olej...natieram sa rano a vecer, krasne vonia, pekne premasti pokozku a klop-klop, zatial ani jedna stria 😉 Ale zas je pravda, ze som pribrala zatial iba cca 5kg.

merrymajer
autor
•
27. mar 2015

no ja som pribrala nejakych 13kg to je dost a to este niesom na konci takze moje strie sa mozno este rozrastu co by som nechela a pritom som sa tiez natierala sice nie bepantenom ale inym pripravkom :/

zdena12345
•
27. mar 2015

Ja som ako @malinka158 a nech robim čo chcem, aj tak pribúdajú... Takže hold genetika je svi.. som zo štíhlejších a popraskané boky, stehná a po tehotenstve brucho nemôžem ani ukázať...a to do 6 mesiaca ani jedna a potom len sa ráno zobudím a ale tak 20 už ich bolo a ešte pár takých rán a koža je v čudu

milota164
•
20. apr 2015

Ahojte, ja som pouzivala krem proti striam od Bepanthenu , najlepsie je ho pouzivat od zaciatku tehotenstva , ale pomoze zmiernit aj uz existujuce, pekne vonia a super hydratuje.

nataliuska
•
20. apr 2015

Ja som pouzivala Elancyl a nemam ani jednu. Odporucam ;)

katka1981
•
20. apr 2015

@nataliuska, a mas vobec nejake strie z puberty alebo nejaku na tele?

miroslavf
•
4. máj 2015

Moja manzelka pouzivala bepanthen kazde rano a vecer sa natierala a strie nema ale vela rozhoduje zivotny styl ci sa pohybujes a neprejedas

lili007
•
10. mar 2016

Mozem z osobnej skusenosti potvrdit ucinok Bepanthen kremu proti striam.
Mam po porode dvoch deti s velkou porodnou vahou, pribrala som pri kazdom takmer 20kg no strie nemam ziadne. Pravidelne mastenie brucha najma v poslednych mesiacoch, aj niekolko krat denne, mi pomohlo od pnutia, svrbenia a zachranilo moju pokozku pred striami.

lilu74
•
8. jún 2016

ja som pred otehotnenim pravidelne sportovala, zdravo sa stravovala, ale pred striami v tehotenstve som mala dost velky respekt a radsej som zainvestovala do kvalitneho kremu - ajked som mala pocit, ze si ho kupujem na kvanta🙂)ale lepsia je prevencia🙂)pouzivala som bepanthen protri striam a vdaka bohu ze som nemala a doteraz nemam ziadnu a ked mi na porodnej sale robili ctg sestricky mi chvalili pekne brusko🙂))

autumn11
•
7. feb 2017

ja mám dobrú elasticitu pokožky, ale pri pribratí sa mi aj tak strie spravili. Počas tehotenstva som začala používať bepanthen proti striám a nepribudli žiadne nové a aj tie staršie sa zmenšili a vybledli. Ja som s ním spokojná.

kixa127
•
27. júl 2017

Dievčence strie môžete minimálne ovplyvniť z vonka....je to všetko o elasticite a hlavne z vnútra.... životný štýl a či ste mali elasticitu bruska z pohybu.... cvičenia a podobne....
Ja som pribrala 12 kg, o 2 týždne termínik čiže každú chvíľu čakáme 😨
Strie ani jedno....len ma položila chrípka, zápal dutín a chrchlala som ako chrchla, až som dostala svalovicu na bokoch bruška, 2 antibiotik a stále nič lepšie,len každé zakaslanie puk...puk....puk..... 😁😁😁😁 Čiže sa mi ich zopár urobilo....a už mi je lepšie a strie skončilo aspoň dúfam zatiaľ 🤗
Ale poviem vám, to čo máme v brušku za to stojí,nemali by sme strie skrývať ale ukázať celému svetu cim vsetkym sme boli ochotné prejsť aby sme priviedli na svet ten najväčší poklad 💋 mali by nám za to ruky nohy bozkávať....
Tesme sa z našich ratolestí a vnímajme sa ako krásky.... hlavy hore babule,máme zdravé deti a sme krásne 😍

katelinn
•
20. sep 2017

Krem je na nete žalostne vypredany. Neviete, ci ho náhodou niekde nemaju? Prestali ho vyrabat?

lilu74
•
21. sep 2017

Tiez som ho uz posledne tyzdne tehotenstva nemala tak som sa natierala klasickym bepanthenom ten bol tiez hydratacny a dobre mastny😉