Beriem 11 liekov
Dobrý deň, nechcela som sem písať, pretože každý ma svoje problémy. Už sa neviem sama ďalej pohnúť, tak skúsim, mám viacero diagnóz, dlhodobé problémy s chrbticou, do toho ďalšie 3 choroby. Beriem denne 11 liekov, z čoho mi je už zle. Zle myslím takto, že už ich nevladzem prehĺtať. Prosím poradte, ti, ktorí beriete toľko liekov ako sa viete prinútiť ich vziať? Niekedy mi ich už aj “vracia” spat. Nevladzem už. Doktorom sa pýtam, či môžem nejaké vynechať ale vzhľadom na chorobu srdiečka ich musím brat na to aby fungovalo. Dakujem za každú radu a prepáčte za stazovanie sa:(
Dobrý deň, nedajú sa niektoré lieky užívať v kombinovanom preparáte? Niektoré lieky sa dajú podávať aj depotne injekčne - tých nie je veľa, prípadne ak by vám lekár všetky lieky pozrel, či sa tam nedá niečo vymeniť, alebo neužívate lieky duplicitne
Ja užívam tiež 12 tbl denne+na obed vitamíny rozpustné v tukoch.R-nalačno okolo 6-tej na štítnu žľ.Na raňajky:7tbl.tlak,naprekrvenie,odvodnenie,cukor.Obed:kvapkyD,Omega3 a E-vit.,okolo 17 na cukor.okolo 19 -tej hod.tlak,na cievy 3tbl.Musím si dať pozor,kedy si pridám iné vitamíny napr.Celaskon,Zinok.ATB som nemala min.9rokov.Internista mi dal raz kombinované tlak,odvodnenie a cukor ,no neskutočne ma to rozhádzalo.Všetko som mala na prd tlak,cukor,cholesterol.Dr.hovoria,že až do smrti sa ich nezbavím.
Ak mas diagnozy, pri ktorych mozes nieco ovplyvnit, tak to ovplyvni. Cukrovka-prisnejsia dieta. Tlak-ak si obezna, schudnut, nesolit.. Pohyb...
Srdce určite treba ale na chrbát?!Za mňa nezmysel veľa lekárov vás odbije s liekmi ale žiadny vám nepovie rizika pretože z predpisovania liekov žijú alebo profitujú ak veríte v tento spôsob ťažko radiť ja osobne som za alternatívnu liečbu nie Šarlatánov ale liečiteľov a samozrejme silu našich prírodných liekov vo forme byliniek a kvetov často ešte naši predkovia využívali túto formu...Ale sto ľudí....Medikamenty vám poškodzujú pečeň ,ladviny a samozrejme žalúdok

11 kusov alebo druhov? mala som obdobie, že som brala 12 kusov denne (neuveríš, ale všetko to boli obrovské svine a polovica z nich bola ATB, zvyšok také špeci vitamíny z nemecka, ale tiež obrovské kone). riešila som to tak, že som si ich dávala po 30 minútach jednoducho ráno a taktiež aj večer. niektoré boli aj cez obed. tie, ktoré sa ti dajú rozdrviť, rozdrv, zmiešaj s vodou a vypi jednoducho tak... a ak ti trpí žalúdok, poradiť sa s lekárom buď na tom, že ak sa dá niečo vysadiť alebo obmedziť, tak nech ti to tak porieši alebo existuje niečo ako helicid, 2x denne cca 30-60 minút pred prvou tabletkou si ho dať (ale zas je to len ďalšia tabletka), ten však chráni trošku samotný žalúdok pred bolesťami z liekov.