icon

Bojím sa antidepresív

1. jún 2022

Chcem ist k psychiatrovi,ak mi ich predpise,tak nwm,nwm.

1321987
1. jún 2022

Budete ich užívať nie

autor
1. jún 2022

@1321987 no ja som typ,co ptecita pribalovy letak a chyti paniku

sticker
1321987
1. jún 2022

A tak to netreba čítať
A čo máte panicke záchvaty

rolandik
1. jún 2022

Z depresie sa dá vyrásť, ako mi povedal môj lekár. Užívanie antidepresív je to iste ako užívanie hoci akého iného lieku. Ak sa uživa nesprávne môže poškodiť, ak správe vie pomôcť. Aj antidepresíva sa po čase dajú vysadiť. Či to bude trvať pól roka alebo desať rokov. Ten čo hovorí, že sa depresie nedá zbaviť nič o tom nevie a trepe do vetra.

1321987
1. jún 2022

@rolandik depresie sa nezbavíte
Švagriná ich má každý rok už dosť veľa rokov kto to nezažil tak nevie

autor
1. jún 2022

@1321987 mam narocne posledne roky a pocitujem tlaky na hruci a nechit robit veci,unavu,atd.

autor
1. jún 2022

hrudi

autor
1. jún 2022

Je to psychika

betulinka1
1. jún 2022

Moja kamoska hovori, ze ta mala tabletka jej stoji za to aby mohla dalej zit. 😉😉😉 poznam viac ludi, najma co vyhoreli psychicky, ktorym pomohli. Ale to boli skor take lahsie diagnozy, nic hrozne.

bublinka1426
1. jún 2022

.

1321987
1. jún 2022

Panické záchvaty máte
Ja s nimi žijem 13 rokov a ešte som aj tehotná

rolandik
2. jún 2022

Bude to dobré, máš už termín u lekára? Nič neodkladaj a určite ti pomôže. Prvé dni na antidepresívach nie sú najlepšie, treba vyladiť dávkovanie, ale potom je to obrovská úľava. A ak ti ich ešte nik nepredpísal, bude sa to možno dať riešiť aj niečim iným. Každý deň je iný, niekedy pomôže aj bylinkový čaj.

kvetinka75
2. jún 2022

veď ich nemusíš brať celý život. Uvidíš čo povie psychiater. Ale ak ti pomôžu, prečo nie? A iné lieky užívaš? Lebo letáky k iným liekom nie sú o nič lepšie. netreba ich čítať. Stačí lekárovi povedať aké máš zdr.problémy, príp. či berieš niečo iné a on zváži čo je pre teba dobré. Po stabilizovaní stavu môže sám zvážiť ich vysadenie. nikdy neviete. Nie u každého sú na celý život. Držím palce

autor
2. jún 2022

@1321987 neviem...je to ono?Panicke zachvaty?

autor
2. jún 2022

Dakujem vsetkym za reakcie.🙂

vanda323
2. jún 2022

Nebojte sa, ja som tiež taka ako vy čo čítam všetko mne veľmi pomohlo prestať čítať teraz ma síce vysadené tabletky kvôli operácii ale zajtra ak Boh dá opäť nabieham na liečbu

autor
3. jún 2022

@vanda323 dakujem.Ano,mam strach z vedlajsich ucinkov...Je to tazke prekonat.No ved uvidim este,co povie vobec lekar.😊

autor
3. jún 2022

No tipujem to na medikamentoznu liecbu aj.

autor
3. jún 2022

@rolandik no mne caj nepomaha velmi,skor utlmi a to mam nizky tlak,tak nie uplne vhodne,teda aspon medovka.

Za mna take prirodne sedativum.No pozam ludi,co im medovka pomaha,ked maju toho v praci vela.