Bojím sa antidepresív
Chcem ist k psychiatrovi,ak mi ich predpise,tak nwm,nwm.
Z depresie sa dá vyrásť, ako mi povedal môj lekár. Užívanie antidepresív je to iste ako užívanie hoci akého iného lieku. Ak sa uživa nesprávne môže poškodiť, ak správe vie pomôcť. Aj antidepresíva sa po čase dajú vysadiť. Či to bude trvať pól roka alebo desať rokov. Ten čo hovorí, že sa depresie nedá zbaviť nič o tom nevie a trepe do vetra.
@1321987 mam narocne posledne roky a pocitujem tlaky na hruci a nechit robit veci,unavu,atd.
hrudi
Je to psychika
Moja kamoska hovori, ze ta mala tabletka jej stoji za to aby mohla dalej zit. 😉😉😉 poznam viac ludi, najma co vyhoreli psychicky, ktorym pomohli. Ale to boli skor take lahsie diagnozy, nic hrozne.
Bude to dobré, máš už termín u lekára? Nič neodkladaj a určite ti pomôže. Prvé dni na antidepresívach nie sú najlepšie, treba vyladiť dávkovanie, ale potom je to obrovská úľava. A ak ti ich ešte nik nepredpísal, bude sa to možno dať riešiť aj niečim iným. Každý deň je iný, niekedy pomôže aj bylinkový čaj.
veď ich nemusíš brať celý život. Uvidíš čo povie psychiater. Ale ak ti pomôžu, prečo nie? A iné lieky užívaš? Lebo letáky k iným liekom nie sú o nič lepšie. netreba ich čítať. Stačí lekárovi povedať aké máš zdr.problémy, príp. či berieš niečo iné a on zváži čo je pre teba dobré. Po stabilizovaní stavu môže sám zvážiť ich vysadenie. nikdy neviete. Nie u každého sú na celý život. Držím palce
Dakujem vsetkym za reakcie.🙂
Nebojte sa, ja som tiež taka ako vy čo čítam všetko mne veľmi pomohlo prestať čítať teraz ma síce vysadené tabletky kvôli operácii ale zajtra ak Boh dá opäť nabieham na liečbu
@vanda323 dakujem.Ano,mam strach z vedlajsich ucinkov...Je to tazke prekonat.No ved uvidim este,co povie vobec lekar.😊
No tipujem to na medikamentoznu liecbu aj.
@rolandik no mne caj nepomaha velmi,skor utlmi a to mam nizky tlak,tak nie uplne vhodne,teda aspon medovka.
Za mna take prirodne sedativum.No pozam ludi,co im medovka pomaha,ked maju toho v praci vela.

Budete ich užívať nie