Bojím sa, že mi začína závislosť na pečku
Prosím vás, zdržte sa odsudzovania a nechutných komentárov, i keď to píšem verejne a mám s takýmito komentármi rátať, nechcem sa cítiť ešte horšie než sa cítim už tak.
Je to asi týždeň, čo som mala prvýkrát, bola to len “pusa”, teda fakt že len kúsok, asi pol lajny. Odvtedy som šla tak že 2 dni, pauza, deň, pauza, za jeden deň som na to minula 30€, strašne si to vyčítam, lebo peniaze nerada míňam, vlastne som si roky nič poriadne nekúpila, a teraz zrazu tricka v ťahu za noc. Cítim sa jak totálny odpad ale zároveň… keď som na tom, tak sa cítim taká všemocná, to sa nedá popísať. Jak keby som lietala, dokážem neskutočne rýchlo premýšľať, formovať slová a vety, svoje myšlienky, takto by som to normálne nikdy nedala, zvlášť to rozprávanie nie, keďže radšej píšem než rozprávam. Dokonca som sa raz na tom aj učila, šlo mi to tak pekne do hlavy, skoro jak keby samo, dokonca si veľa vecí pamätám aj doteraz.
Prosím, neberte ma tu za feťáčku a snažte sa byť milí, ja som skutočne obyčajný človek ako vy, nikdy by som nepovedala, že to vyskúšam, len už som bola unavená z toho, že sa cítim stále rovnako, všetko mi pripadalo nudné, chcela som len niečo viac, chcela som konečne niečo cítiť. Študujem na vysokej, uvedomujem si, že musím prestať, inak padnem na hubu, pretože dojazdy sú ešte horšie než byť triezva normálne, nedávam to, na iné ani nedokážem myslieť…
Predtým som skúsila alkohol aj makak, ani jedno ma nikdy nebavilo, ten utlmujúci pocit mi bol doslova protivný, všetko bolo takě spomalené a nudné, ešte nudnejšie než normálne. Nikdy som ani nejak extra nechodila s kamošmi na parties, pretože som vedela, že budú robiť tieto dve veci, ktoré mňa absolútne nebrali, radšej som sa doma učila alebo sa venovala záľubám… A najnovšie je moja záľuba toto… Nemám to komu povedať, všetci by ma v monente odsúdili a vy to asi urobíte tiež, lenže ja som mala potrebu to napísať niekam, mať nejakú odozvu, napísať to len tak na papier mi nepomohlo, potrebovala som to dostať von.
@kika900 Ja ani nič také netvrdim 🤷🏻♀️ len ako píšem, sama som bola zvedavá a vygooglila som, že kofeín je skutočne niekde klasifikovany ako droga.
Chvális sa ci co?
@roobett ja viem co sa s nim robi,ale fetuje sa tym padom. Nefetuje sa len toulen. Vseobecne povies na cloveka co berie drogy,ze je fetak a fetuje,ne? Ja som reagovala na to....
Zíď z kratšej cesty kým máš na to zdravý rozum.
Ja by som ti odporucila pozriet si film Requiem za sen. A potom sa zamysliet, co a ako. Ak sa rozhodnes zist z kratsej cesty a veris, ze to das sama, tak do toho! Ak si myslis, ze to sama nedas, vyhladaj odbornika. A mozno si rozmyslis, ze na tejto svojej ceste ostanes, ale je dost mozne, ze si dlho nepozijes. Svoj osud mas v rukach len ty sama, darmo ti tu budeme dohovarat alebo ta presviedcat.
dnes som bola s tou partiou, núkali mi, povedala som nie, potom som bola sama s týpkom a vypýtala som si, povedal že tak ti dám, hovorím, že nechcem pred ostatnými, tak mi podal krabku cíg že zapál si, otvorím krabku a tam to bolo, skryla som si to do rukáva, šla som na wc, skoro som si to dala, ale nedala som si, som strašne dotrasená, bojím sa aj ísť domov autom, celá som dotrasená a hotová
Na Vianoce s partiou? Radsej si mala mame nieco doma pomoct . Dufam ze si to zahodila. Uz tam nechod .!
@miadi nedala som si, vrátila som sa späť a napísala som týpkovi že nech si to odloží, že nechcem.. ale strašne ma potom triaslo, mala som strašnú chuť si dať, neverím, že som odolala
Si silnejšia, než si myslíš,super, len sa musíš odstrihnúť od tej partie. Odolaj!
Uz sa snimi nestretavaj nech Ta to zbytocne nelaka. Hladaj dobre pocity inde. Trebars masturbacia je neskodna a taky orgazmus Aj ked to trva len par sekund ti zlepsi naladu.
Spravila si veľký chybu, že si sa s tou partiou opäť stretla. Musis úplne utnut kontakt s takými ľuďmi aj s tým typkom. Ak nemáš normálnych kamošov tak ostaň doma študuj články o drogách a o ľuďoch čo ich brali a ako smutne dopadli.
tak ta musím pochválit,že si odolala. Ale už sa prosím s nimi nestretávaj,zase ta do toho zatiahnu a ty tomu prepadneš. škola padne,čo si sa naučila pojde do hája,nezvládneš skušky... Tie peniaze na drogy investuj do seba,skrášli si den novým oblečením,učesom... Teš sa z drobností,ktoré ti skrášlia den. Potom už nebudeš tolko mysliet na fet,nebude ta to tak tahat. Prosím neznič si,čo si dosiahla drogami. Neznič si buducnoct. Ked to urobíš,už nikdy nezistíš,čo si mohla dosiahnut v živote. Budeš neštastná zo svojho života,lenže čas sa vrátit nedá.
opravujem Neznič si to,čo si doteraz dosiahla a možeš dosiahnut fetom. Ver mi,drogy za tvoju buducnost nestoja. Ked sa na tuto cestu dáš,bude velmy tažké sa z nej dostat a budeš musiet začat odznova. Nenechaj si zničit svoj život,ten máš len jeden. Až budeš staršia,dozreješ pochopíš,čo som napísal, Jedno zlé rozhodnutie ti može zničit život,buducnost a nie vždy sa to dá napravit.
Prestat sa stýkat s tou partiou,preruš všetky kontakty,vyhýbaj sa im. Nájdi si prietelov,ktorý su čistý.
@thoughtfulweirdo jasné, v pohode, ja len keď by niekto chcel dávať kofeín do škatulky s pervotínom.
Ahoj, uz presiel nejaky cas sice, ale aj tak mi to stale pride relevantne- skusala si ist za psychiatrom, ci niesi adhd? Niekedy piko totiz pomaha ludom s adhd citit sa normalnea moct formulovat a vobes stihat svoje myslienky, ale po nasadeni liekov na adhd ti pojde odvykacka ovela lapsie lebo sa budes citit psychicky fajnovo a normalne aj na liekoch 🙂 mne pieky na adhd velmi pomohli. Tiez som bola na piku. Aj ked mam sice za sebou liecenie aj resoc, ale teraz ked mam lieky na adhd sa citim prvy krat normalna po odvykacke 😅
@kosican1 práveže som prestala, bolo to len také pobláznenie z mojej strany, už som vyše roka nemala nič.