icon

Bol niekto na chir.extrakcii ležatých osmičiek vrastených v kosti? Skúsenosti?

satanca
16. jan 2019
pininka
16. jan 2019

Bola som pred rokmi. Za mňa určite lepšie ako ambulantné. Len keďže znasam zle markízy, tak som tri dni vracala krv čo postekala dolu, ale inak všetko bolo ok.

sadika
16. jan 2019

Ja som bola tusim v 2005, mam este jednu vrastenu do kosti a kolmu na istatne zuby. Takze je este v dasne. Po zakroku som si povedala,ze ak nebude boliet tato druha,tak urcite uz 2x na zakrok nepojdem. 3 dni som ipuchala a nasledne 3 odpuchala. Ak mas otazky pytaj sa 😉

azbestica
16. jan 2019

ja som bola 2x raz to trvalo cca hodinu a bolo to neprijemne aj preto ze to bolo zdlhave a 2.x to bolo este neprijemnejsie ale rychle a teda o to intenzivnejsie 🙂 ale nehodnotim to ako najneprijemnejsi zazitok v zivote :P da sa to zniest. co som vsak bola velmi prekvapena stehy som mala v dasne dlhsie ako po sekcii :D ak si dobre spominam tak cca 10 dni? musela som brat po zakroku aj siroko spektralne ATB co ma doriadilo uplne najviac :/ Ale pozitivim bolo ze zubar bol vekly srandista a sam vravel ze este sa mu v kresle pri trhani zuba nikto nesmial ako ja :D

satanca
autor
16. jan 2019

@sadika Citit to počas zakroku, aka je bolest po?

satanca
autor
16. jan 2019

@azbestica A ako vydrzim mat usta dokoran hodinu? Ved mi sanka vyskoci

pininka
16. jan 2019

@satanca práve preto mi to robili pod narkózy, takto ambulantné by som to nechcela zažiť. Moje boli v hroznom sklone. Nechcem si predstaviť žeby som počula ako ich tam vysekavaju

azbestica
16. jan 2019

@satanca ja neviem mne to prislo ako najmensi problem vtedy :D nemala som s tym problem. MNe to robili ambulantne obe. NIeco ti pichnu od bolesti ked ti to robia. Potom to trosku krvaca a doma som si dala nieco od bolesti a cely den som prespala.....neboj sa nie je to az take strasne. ja som teda riadna padavka a zladla som to v pohode. Ja som bola trhat ten druhy v Kosiciach a tam sa s tym mlady neparal robil jak kamenar ako vysekaval ale radsej tak jak hodinu sediet v kresle

satanca
autor
16. jan 2019

@pininka Mne to robia na stomatochir. v BA, v lokalke na malej operacke, takze nie ambulantne. Mam ich tiez zle, ale povedali, ze nevidia dovod na anestezu. Takze asi tam zdochnem.

satanca
autor
16. jan 2019

@azbestica O kolko dni si bola v uplnej poho?

pininka
16. jan 2019

@satanca joj nie, neboj, bude dobre. Držím ti veľmi palce

satanca
autor
16. jan 2019

@pininka Za kolko dni si bola oki?

azbestica
16. jan 2019

@satanca to uz si presne nepamatam ale ono je to este take celkom citlive pokial tam mas tie stehy ked ich vyberu tak je to lepsie

pininka
17. jan 2019

@satanca mne kázali neviem prečo chodiť každé tri hodiny v nemocnici na solux, čiže horské slnko, lenže to mi urobilo zle, dosť som opuchla. Ale inak tak cca za týždeň som už bola ok.

delia933
17. jan 2019

ja som bola v TT v lokalnej anestezii, nic ma nebolelo len dost silny tlak ked sa zapacil, trvalo to cca 20 min. ten doktor je vazne neskutocne sikovny co som si zistovala. 2 dni ma to bolelo ako cert na Flektore som bola a potom zrazu pohoda. Ja som mala uplne lezatu 8 blizko nervu som sa bala a mozem povedat ze som prezila ovela lepsie ako strasia po nete. Drzim palce tym co ich to caka

sintra
17. jan 2019

ja som bola, lenze mne rastli dole este aj deviatky 😨
No co ti poviem, neviem si to predstavit robit ambulantne. Tyzden som vyzerala, ako keby ma niekto zmlatil, ale potom ok

lubik87
17. jan 2019

@satanca áno predminulý rok v novembri v 7/8 mesiaci tehotenstva....obávala som sa zdĺhavého zákroku a bolesti po.kedze s on bola tehotná nebolo možné podať lieky proti bolesti..na moje prekvapenie aj s umrtvenim zasivanim som za 30 minút vyšla od zubára.pouzival kladivko dlatko a taký mini pilocku musel mi vyrezať z kostí a potom vypáčiť.caka má ešte posledná noc sa mi do toho nechce :D

topasitta
17. jan 2019

Aj ja som bola. Pichol inj, chvilu pockas kym zaberie, rozreze, vyseka, vyberie, zasije. Dostanes antibiotika (mozes aj probiotika), a lieky od bolesti. Pripadne jemne vyplachovat kamilkami. Zvladnes to, neboj 😉

sadika
17. jan 2019

@satanca maju taky ako to nazvat roztahovac alebo tak nejak,vlozia do ust a ty ich nezavries 😉