icon

Bolenie na hrudi - čo to môže byť?

lukasko12
9. mar 2020

Ahojte baby prosim vas poradte mi stale mam bolest na hrudy viac na strane ako mam srdce co to moze byt

moonlight1210
9. mar 2020

Co takzo navstivit zajtra doktora? Alebo dnes pohotovost, ak sa to zhorsuje?

Moze to byt problem so zaludkom, hrubym crevom, palenie zahy, pankreas, zlcnik, chrbtica, natiahnute/stuhnute svaly, srdce,... vyber si.

lukasko12
autor
9. mar 2020

@moonlight1210 dakujem ale ja este neviem ci nie som tehotna

ambruska
9. mar 2020

@lukasko12 ahoj, pokojne z chrbata a unavy...aspon podla mojej skusenosti. Vezmi si magnezium a chod si lahnut. Ak sa bolest zhorsuje a nepovoli po oddychu v posteli, sup na pohotovost ;)

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
lukasko12
autor
9. mar 2020

Baby dakujem vam za porozumenie a pochopenie aj ja mam take stavy ze infarkt alebo zlyhavanie neviem mam problem aj s chrbticou to je jasne.Tlak mam 115/74 a tep 70

lukasko12
autor
9. mar 2020

@ambruska na pohotovost nemam ist s kym som len ja maly doma muz je na 10dni prec v kosicach a zas toho sa obavam aby zas nepriniesol ten kolonavirus

nika3136
9. mar 2020

@lukasko12 prepac, kolonavirus 😆😆😆😆😆 KOLONAvirus tu mame uz sto rokov lebo nie su dialnice

slavcciatkoo
10. mar 2020

@lukasko12 chrbtica, skus si dat liek proti bolesti ak to ustupi je to chrbtica, casom ta zacne pichat v ruke budes mysliet ze ides dostat infarkt, no chod k doktorovi da ti rehabilitacie

lukasko12
autor
10. mar 2020

@slavcciatkoo na rehabilitacie som uz chodila nepomohli mi mala som mat aj vcelicky ci co to je ale financie mi to nedovolili

lukasko12
autor
10. mar 2020

@nika3136 jasne kolonavirus prepac nemas ho nahodou ty ja nemam ziadny kolonavirus uz mi to preslo

evuska135
10. mar 2020

Mna bolieva z chrbtice

slavcciatkoo
10. mar 2020

@lukasko12 tak cvicit, bud doma alebo ak sa u vas niekde v meste cvici joga na Chrbticu