Bolesť driekovej oblasti: Čo robiť, keď nič nepomáha?
Dobrý deň,od januára mám bolesti v driekovej oblasti a nič nepomáha,tak nwm co dalej..Neurochirurg povedal že nemá co operovať..

a co povedalo MRI resp lekar ? chodis na rehabilitacie, cvicis denne ? operacia je posledna moznost, co si urobila preto aby sa ti to dalo do poriadku
teraz si dala spravu ale to fakt nevyzera na operaciu treba si zaplatit fyzio a cvicit denne
Ale toto na operáciu naozaj nie je 😳😳😳😳
Treba začať cvičiť, zobrať rehabilitácie.
Fyzioterapeut, čo iné
a co povedalo MRI resp lekar ? chodis na rehabilitacie, cvicis denne ? operacia je posledna moznost, co si urobila preto aby sa ti to dalo do poriadku
teraz si dala spravu ale to fakt nevyzera na operaciu treba si zaplatit fyzio a cvicit denne
@anonym_24e110 nechodím na rehabilitacie nakoľko to dost bolelo
@doddo1982 sak jasne ze ak si necvicila tak to boli. Ako potom zvlaśdas pracu ?
a po operacii musis cvicit denne tiez to neni ze cary mary fuk a nic neboli, oeracia moze bolesti este zhorsit
ale s takymto nalezom neoperuju
@doddo1982 najskôr si mala zobrať nejaké elektro, nejaké injekcie a až potom začať cvičiť
Mne pomohol pilates, mam oslabene kosti v driekovej oblasti a po navrate z materskej som nemohla obsediet, aky slaby chrbatik som mala, nic nedrzalo pokope, o nejakom svale ci silnom strede tela som nechyrovala, vyskusaj viacero fyzioterapeutov, ak nesadne jeden hladaj dalsieho, zaciatky byvaju tazsie, mna dnes chrbat neboli vobec a ma to aj kopec inych benefitov, ale samozejme, denne cvicenie
@doddo1982 cvicenie je potrebne, spevnene svalstvo dobre drzi to, co ma a bolesti ustupia. A zev o bolelo pri cviceni? Dobry fyzio by mal vediet, aka bolest je este ok. A trochu bolesti vydrzis, ci?
@simsalabim ono to bolelo po cvičení
Cvicit, spevnovat chrbtove svalstvo. Nespis na bruchu?
Cvicit, spevnovat chrbtove svalstvo. Nespis na bruchu?
@anonym_222042 nie,spim na chrbte
@anonym_222042 nie,spim na chrbte
@doddo1982 tak treba cvicit a vypytaj sa na Rhb. Elektroluecba je fajn. Mozno mas zly matrac.
@anonym_222042 bol som na rehabilitáciu v nemocnici a veľmi nepomohlo
@doddo1982 kolko si bol v tej nemocnici? Tyzden, dva? To nestaci. Uvedomujes si, ze treba cvicit denne a cely zivot? Ano, na zaciatku to boli, lenze ked sa da svalstvo do poriadku tak to bude boliet menej, aj cvicenie aj budes mat v vseobecnosti mensie problemy ale netreba s cvicenim prestat a pokracovat. Nic ine ako dat svalstvo do poriadku ti nepomoze, takze najdi dobreho fyzioterapeuta, aj za cenu, ze si to zaplatis, nauc sa spravnu techniku cvikov a cvic. Kazdy den. Nemysli si, ze by sa operaciou stal zazrak. Tak ci tak by si musel dat do poriadku svaly, teda cvicit, cvicit, cvicit. pretoze svaly drzia chrbticu v spravnom postaveni. Nic ine. Infuzie tvoj problem nevyliecia, len poskytnu ciastocnu ulavu od bolesti.