icon

Bolesť ktorej nevedia nájsť príčinu, máte skúsenosti so súkromnými zariadeniami?

fjury
25. sep 2018

prosím vás mam taku prosbu nebol niekto nahodou na sukromnej klinike v mediconet.sk , už ma dlhšiu dobu trapia bolesťi v hrudniku , a robili všetky možne testy srdca a pod a všetko negat. už som bol aj hospitalizovani kvoli tomu. a na nič mi neprišli a bolesti mam stale. našiel som tuto sukromnu kliniku a cchem sa opytat či nema niekto nahodou s nou skusenosti.
dakujem za kažu radu.

1andrea111
26. sep 2018

@fjury nemôže to byť psychika?

ibrunova
26. sep 2018

Alebo chrbtica, ja som raz mala také bolesti a boli to zaseknuté hrudné stavce.

fjury
autor
26. sep 2018

@ibrunova
@1andrea111 bol som ma MR th chbrtice a nič zavažne tam nenašli , tak neviem od čoho mi to može isť

skjatqo
26. sep 2018

Boli ste u rehabilitacneho lekara? Robil vam niekto vysetrenie chrbtice, klbov, svalov? Na MRku sa nemusi zobrazit nic.

fjury
autor
26. sep 2018

@skjatqo na rehabku pojdem skusiť teraz. Ake mysliste vyšetreie chbrtice či svalov ?

fjury
autor
26. sep 2018

@1andrea111 psychyka aby si sposobovala bolesti , tomu neverím

didulka85
26. sep 2018

@fjury stitnu zlazu ti vysetrovali?

zuzik307
26. sep 2018

@fjury tetania? Ake su tie bolesti na hrudniku? Suvisia s niecim? Pomaha na ne nieco?

fjury
autor
26. sep 2018

@didulka85 ako brali mi krv a povedali že je OK

@zuzik307 a ako sa robi vyšetrenie na tetaniu ?? ani moc nesuvisia začnu same od seba kedysiak picha,kedysika tlači , stredaju sa tie bolesti. , veru nič nepomaha

eliska13
26. sep 2018

@fjury tiež si myslím, že psychika stres...taký pocit ťažoby?dobrý rehabilitačný lekár môžeš mať svaly postahovane, presileny chrbát, zlé držanie tela