Bolesť ostrohy na päte po liečbe sa vrátila
2. jan 2025
Dobrý deň, pred 4 mesiacmi som absolvovala 5 sedení rázovej vlny s diatermiou na ostrohu na päte, celkovo ma to vyšlo 150 eur. Druhý týždeň pociťujem opätovne bolesti päty, hlavne ráno keď sa idem postaviť na nohy a pri bežnej chôdzi. Pred 4 mesiacmi som užívala aj Hekla lava 5 ch 2 x denne 3 balenia a po mesiaci pauzy opäť 3 balenia. Do takmer konca decembra bol od bolesti pokoj. Plánujem opätovne absolvovať rázove vlny.
Skúšala som ortopedické vložky do obuvi, vložky s patovej peny aj som mala kúpené vložky, ktoré mali v popise , že sú vhodné na bolesti päty ( nie Medicovi keďže som nenašla žiadne recenzie a sú celkom drahé ) no všetky pomohli len na chvíľu.
Prosím má niekto skúsenosť s TriJALUX na ostrohu na päte? Čo Vám pomohlo?
Predošlá
Strana
z3
Predošlá
Strana
z3

@monikamama dik za info, mne nikto nic take neponukol, podla ortopeda som predsa zdrava, mam len ploche nohy. nakupene vlozky nezabrali, tak som sekla s razovkami a v tom sukromnom fyzio centre som sla na kontrolu - pani skonstatovala padnutu klenbu, hypermobilitu, ochabnute svalstvo a zapal sliach, skratene slachy (mne to ohybalo uz aj posledne prsty a uz mi az modreli nohy) a dala mi nejake cviky. tak 2 mesiace cvicim, kupila som si drahe odpruzene tenisky, rano si davam serrapeptazu nalacno a vecer guajacuran na uvolnenie (uz mi raz pomohol pri stiahnutom a dosekanom svalstve panvy), k tomu kazdy den cvicim rano aj vecer + masirujem aj tenisovou loptickou aj olejom z malinovych jadier (akoze zabera mi to 2-2,5 hodiny denne) a konecne som po 7 mesiacoch mohla absolvovat 2 hodinovu prechadzku, tak nieco z toho muselo zabrat🙂 ak mi to do leta neprejde, tak skusim este pozistovat tie injekcie, ale je to fakt boj. pekny den.
@srnka79 prosím, ktoré tenisky si si kúpila. Ja už dvoje za 100 E. Ani jedni nie sú mi pohodlné.