Bolesť pod bradou na dotyk
ahojte,idem zasa ku vám po radu,nemáte niekto skúsenosť s bolesťou brady na dotyk?13 ročná dcéra sa sťažuje na takúto bolesť už pár dní,nie je si vedomá že by sa udrela ale vraj ju to bolí ako modrina a má to akoby trocha opuchnuté,len tak mierne ,keď to porovnám so svojou bradou-nevieto čo by to mohlo byť? a aby som nezabudla je už viac ako týždeň nachládnutá-nádcha a trocha ju hrdlo bolelo. ďakujem
Áno, aj ja keď som mala chrípku, ma bolela brada, aj herpes sa mi vyhodil na ústach a potom to prešlo samé 🙂
moze mat zdurene aj slinne zlazy, kedze je chora... alebo lymf. uzliny, je to bezne... prejde to po chorobe urcite do par dni, max. 2tyzdnov.... 🙂
ak nie, tak potom lekar, ale podla mna to skor nic nebude..
Ja som mala na začiatku tehu bolesť pod bradou. Vyhodil sa mi aj opar a kútiky. Nemohla som zohnúť a ani zakloniť hlavu. Išlo o virózu. Trvalo to vyše týždňa.
Ahojte vie mi niekto napísať ako to s tou bolesťou brady dopadlo? Ja mám totiž to isté. Bolesti pri dotyku aj jemnom akoby som mala modrinu. Beriem 6 ty deň antibiotika. 2 Týždne som sa nevedela zbaviť hlienov a vlhkého kašľa.

Podľa mňa len zdurená uzlina, normálna vec pri nachladnutí, prejde to samé.