icon

Bolesť pod rebrom a v chrbte môže byť chrbtica?

13. júl 2026

Pbcas ma tak mierne zvykne pichnut a pobolievat v tejto oblasti lebo mam skoliozu a najhorsie je prechod hrudnej a driekovej. Vcera sme odcestovali na dovcu do zahranicia, cestovali sme cez 7 a pol hod, mali sme jednu dlhsiu asi 2 hod prestavku kvoli detom. Ale hrozne ma bolel chrbat uz v aute. Mam kusok aj podrazdneny zaludok ale z toho som take bolesti nikdy nemala. Rano som sa zobudila, nic mi nebolo. Lezala som v posteli lebo este bolo velmi skoro, asi pol pol hodku na to ma hrozne zacalo boliet vlavo pod rebrom a aj v chrbte. Od mierne rezavej az po tupu. Snazola som sa predychat ale neprestavalo, po hodke som ai dala algifen neo kvapky. Tu najhorsiu bolest stiahli ale este stale citim tu oblast. Nie je mi na zvracanie. Ta lava polka je pri pohybe bolestivejsia. Myslite ze to moze byt chrbtica? Postel bola na moj vkus prilis makka. Ja som dost streser a uz panikarim ze co to je

anonym_95355d
13. júl 2026

Môže to byť aj pankreas

autor
13. júl 2026
@anonym_95355d

Môže to byť aj pankreas

@anonym_95355d toto som prave nechcela pocut ked dorazim na dovolenku… nejedla som nic mastne, davam si pozor kvoli citlivemu traveniu na to co jem, mala som v pondelok minuly tyzden preventivku a aj usg a tam bolo vsetko ok

zabka79
13. júl 2026

@anonym_autor mna chrbat boli tak ze pri nadychu je to horsie, vtedy viem ze je to chrbat. Skus si jemne stlacit tu bolavu cast na chrbte ci to trosku prejde. Pouzijem mast s kapsacinom ci naplast. Po takej ceste by to mohol byt iba chrbat , zle sedenie, fukanie klimy, a mierne zle z cesty.

anonym_b980a1
13. júl 2026

ty sa vazne pytas ze ci ta po 7,5 hodinovej ceste v aute moze boliet chrbat ? sak tomby bolo divne keby ta nebolel ci ? rozcvic sa daj si tabletku a pocvic si

autor
13. júl 2026
@zabka79

@anonym_autor mna chrbat boli tak ze pri nadychu je to horsie, vtedy viem ze je to chrbat. Skus si jemne stlacit tu bolavu cast na chrbte ci to trosku prejde. Pouzijem mast s kapsacinom ci naplast. Po takej ceste by to mohol byt iba chrbat , zle sedenie, fukanie klimy, a mierne zle z cesty.

@zabka79 manzel skusil pomarirovat a teda oblast rebier bola riadne citliva

autor
13. júl 2026
@anonym_b980a1

ty sa vazne pytas ze ci ta po 7,5 hodinovej ceste v aute moze boliet chrbat ? sak tomby bolo divne keby ta nebolel ci ? rozcvic sa daj si tabletku a pocvic si

@anonym_b980a1 jedna vec je ze boli chrbat a druha ze picha este aj na bruchu pod revrom

anonym_b980a1
13. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_b980a1 jedna vec je ze boli chrbat a druha ze picha este aj na bruchu pod revrom

@anonym_autor dlho si sedela to budu najskor zastavene prdy, urob si feniklovy caj, pred nedavnom si mala sono a vsetko ok, menej sa pozoruj

anonym_c90d54
13. júl 2026

Mňa bolelo pod ľavým rebrom, keď som mala vred na dvanastorniku. Ono záleži, či ťa bolí po jedle, alebo nalačno.

autor
13. júl 2026
@anonym_c90d54

Mňa bolelo pod ľavým rebrom, keď som mala vred na dvanastorniku. Ono záleži, či ťa bolí po jedle, alebo nalačno.

@anonym_c90d54 toto bolo hned rano, to som este lezala v posteli, ale viacej to citim v chbrte teraz po tom algifene v predu uz necitim nic, ale ten chrbat este hej. Predtym ked som mavala take mierne pichanie v predu nebolo to zavisle od jedla

autor
13. júl 2026
@anonym_b980a1

@anonym_autor dlho si sedela to budu najskor zastavene prdy, urob si feniklovy caj, pred nedavnom si mala sono a vsetko ok, menej sa pozoruj

@anonym_b980a1 s vetrami nemam problem

autor
13. júl 2026
@anonym_c90d54

@anonym_c90d54 ta bolelo pri dvanastnikovom vrede vlavo smerom uz k boku? Som bola v tom ze dvanastnikovy boli niekde v strede pod hrudnou kostou

anonym_fe1543
13. júl 2026
@anonym_autor

@zabka79 manzel skusil pomarirovat a teda oblast rebier bola riadne citliva

@anonym_autor tak to mas chrbat, skus suche teplo, na slniecko alebo fenom ohrej

anonym_883d65
14. júl 2026
@anonym_c90d54

@anonym_c90d54 no 12tnik boli na pravo, ze jo? si pozri anatomiu

anonym_883d65
14. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_c90d54 ta bolelo pri dvanastnikovom vrede vlavo smerom uz k boku? Som bola v tom ze dvanastnikovy boli niekde v strede pod hrudnou kostou

@anonym_autor pod hrudnou kostou moze byt zaludkovy vred a dvanastnik, moze byt a ten na pravo picha

anonym_883d65
14. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor kludne moze byt od chrbtice alebo od zaludka..ako sa citis teraz? Pankreas zvykne vyrazat na lavo, na pravo aj chrbat, krize ale tam byvavaju aj hnacky nafukovanie, tmavy moc....nechutenstvo...
pozri, ak ti to preslo, mala si to asi zaludok ci dlhe sedenie v zlej polohe...ak by sa opakovalo po jedle, tak je to pankreas zaludok crevo

autor
Včera o 04:22
@anonym_883d65

@anonym_autor kludne moze byt od chrbtice alebo od zaludka..ako sa citis teraz? Pankreas zvykne vyrazat na lavo, na pravo aj chrbat, krize ale tam byvavaju aj hnacky nafukovanie, tmavy moc....nechutenstvo...
pozri, ak ti to preslo, mala si to asi zaludok ci dlhe sedenie v zlej polohe...ak by sa opakovalo po jedle, tak je to pankreas zaludok crevo

@anonym_883d65 citim to uz len hlavne rano kym sa rozhybem, a ked dlhsie sedim, ale celkovo ma to taha do strany do takej neprieodzenej polohe. Travenie nemam ok, ale u mna trva dlho kym sa da pokazeny zaludok a podrazdeny zlcnik dokopy. Ale tie bolesti nie si zavisle na jedle. Hnacky nemam, stolica je normalna aj normalnej farby a aj moc.

anonym_883d65
Včera o 04:50
@anonym_autor

@anonym_883d65 citim to uz len hlavne rano kym sa rozhybem, a ked dlhsie sedim, ale celkovo ma to taha do strany do takej neprieodzenej polohe. Travenie nemam ok, ale u mna trva dlho kym sa da pokazeny zaludok a podrazdeny zlcnik dokopy. Ale tie bolesti nie si zavisle na jedle. Hnacky nemam, stolica je normalna aj normalnej farby a aj moc.

@anonym_autor tak sa snaz nemysliet na to, jedz lahsie jedla ..a ked prides z dovolenky, smer lekar....snad sa ti ulavi, lebo ani stres tomu nepridava, ozaj to moze byt hocico...pankreas zvykne boliet ked lezis na chrbte, aspon co som pocula :( ....ale tak toto ozaj moze byt hocico