Silné bolesti brucha po cvičení: Čo robiť?
V utorok vecer som cvicila cviky na chrbticu, bezne ich cvicim, je tam vela cvikov na core. Ale teraz som dlhsie necvicila lebo sa mi nakopilo vela fotografickych zakazok a cele dni travim za pc upravou fotiek. Uz ten den vecer ma zacalo boloet brucho tak cudne ako keby som dostala ranu do brucha. Na druhy den som to len obcas citila a cvicila som take mierne cviky s cinkami. Dalsi den ta bolest bola intenzivnejsia ale uz sa pridali aj problemy s travenim. Vcera mi bolo uz od rana zle, nafukovalo ma, netravilo grgalo sa mi cely den a bolelo intenzivnejsie, ale nie cely den. Tak na etapy. Vecer som skusala hlboke dychanie na ukludnenie a som mala problem sa hlboko nadychnut nepustilo ma to v oblasti medzi rebrami a pod hrudnou kostou, postupne to uvolnilo. Rano som sa zobudila ked som bola na velku a tlacila tase som citila bolest hore medzi rebrami. Na dotyk brucho neboli. Neviem ci panikarit a ist dnes k dr alebo tomu este dat cas a kusok diety. Jedine co som jedla bolo maso od svokry na cibulke a cibulu by som kvoli zlvniku nemala. Svokra ja to zabudla a pytala sa ma az po 2och dnoch ci ki nic nie je. Mavam traviace problemy casto kvoli funkcnej poruche ale takuto zvlastnu bolest brucha som este nemala. Normlane sa bojim ze ci to nie je nieco s pankreasom. Citim aj bolest v chrbte ale skor priamo v chbrtice na prechode hrudnej a driekovej chrbtice ale tam mam silnejsiu skoliozu
@anonym_autor Ahoj, kludne to moze byt aj zlcnik, ak mas s nim problemy. A zlcnikove koliky vystreluju bolest aj do chrbta, moze ti byt na zvracanie, mazlavejsiu stolicu. Nemas zozltnute bielka v ociach? No ked popisujes taketo rozne veci, chod radsej k Dr a pytaj ziadanku na gastro. Idealne aby ti na gastre spravili vysetrenie s hadicou a odobrali aj vzorky (aj na intolerancie okrem ineho) + aj sono brucha. My tu mozeme hadat, ci to bude zlcnik alebo aj nieco ine. Bez vysetrenia tazko povedat. Urcite chod k dr.
@motylik2559 zlcnik ma inak zvykol boliet, stolica je uplne normalna, moc tiez boelka nemam zlte. Volala som k svojmu dr ze najskor v pondelok ma vedia zobrat a ak sa zhosri mam ist cez vikend na pohotovost
@motylik2559 zlcnik ma inak zvykol boliet, stolica je uplne normalna, moc tiez boelka nemam zlte. Volala som k svojmu dr ze najskor v pondelok ma vedia zobrat a ak sa zhosri mam ist cez vikend na pohotovost
@anonym_autor Skus do toho pondelka jest len dietnejsie jedla, hlavne vobec necvic, ani len na ruky, proste vobec. Ziadna cibula, cesnak, paprika ani paradajka, ani ziadnu inu nafukovaciu zeleninu. Drzim palceky, nech sa ti to nezhorsi!🍀
@anonym_autor Skus do toho pondelka jest len dietnejsie jedla, hlavne vobec necvic, ani len na ruky, proste vobec. Ziadna cibula, cesnak, paprika ani paradajka, ani ziadnu inu nafukovaciu zeleninu. Drzim palceky, nech sa ti to nezhorsi!🍀
@motylik2559 dakujem

@anonym_autor Ahoj, kludne to moze byt aj zlcnik, ak mas s nim problemy. A zlcnikove koliky vystreluju bolest aj do chrbta, moze ti byt na zvracanie, mazlavejsiu stolicu. Nemas zozltnute bielka v ociach? No ked popisujes taketo rozne veci, chod radsej k Dr a pytaj ziadanku na gastro. Idealne aby ti na gastre spravili vysetrenie s hadicou a odobrali aj vzorky (aj na intolerancie okrem ineho) + aj sono brucha. My tu mozeme hadat, ci to bude zlcnik alebo aj nieco ine. Bez vysetrenia tazko povedat. Urcite chod k dr.