icon

Bolesť vystreľujúca do krku

3. sep 2022

Vystreluje mi bolest do pravej strany krku taka akokeby bodava bolest v casti kde sa akokeby mera tep neviete co to moze sposobovat ja niekedy ma zabolí aj pri pohybe hlavy do práva a ľavá.

Strana
z14
telusikk
6. mar 2026

@1didiana1 Tak teoreticky by si mohla, to je jasné. S béčkom sa to nijakým spôsobom nebije, ale tak zábudlivosť je samozrejme druhá vec 😀 To už je celkom iný príbeh, o tom by som ti vedela rozprávať aj ja, knihu by som mohla napísať 😂

lennaa
6. mar 2026

@telusikk ja ked uz nieco musim uzivat s tym, ze mi nieco je a chcem to zmenit, tak to uzivam.

lobic
11. mar 2026

@lennaa to asi vacsina ludi takto ma, ze az ked je zle a prihara, tak sa snazia zmenit veci 😀 ale teda len malokto si uvedomuje, ze aj ta prevencia je velmi dolezita. alebo skor takmer nikto 😀

timetotime
12. mar 2026

@lobic ale ved jasne, ja som takto tiez aj ten Revitanerv zacala brat az ked mi nieco bolo. sama od seba by som si ho asi nekupila len tak pre prevenciu, to neviem, ci niekto realne takto aj robi. 😂

zupka33
25. mar 2026

@timetotime Prepac, predtym som sa pytala, ale nevsimla som si, ci si na to reagovala alebo nie 🙂 Ked si davas takto pauzu v uzivani, pocas tej pauzy sa ti vedia nejake tie priznaky vratit alebo ti to zmizne uplne vsetko?

timetotime
26. mar 2026

@zupka33 ja uz nemam nic, mne to pekne preslo, nakolko som ho brala viackrat, s viacerymi prestavkami teda. ale uziva sa podla potreby kazdopadne. kym ti to neprestane. ♥

lobic
2. apr 2026

@timetotime a teraz ho uz neberies? ja som ho brala, ale uvazujem, ze zacnem znova.

telusikk
2. apr 2026

@lobic Úplne v pohode môžeš, nevidím dôvod, prečo nie. Však Revitanerv je výživový doplnok, neberieš ho nonstop celý život, takto je to úplne v poriadku. A ak by som aj prestala, tak istotne si dám potom zase s ním takú "kúru" na 2-3 mesiace. 🙂 Podľa mňa je to takto ideálne.

telusikk
2. apr 2026

A ešte som chcela - ja si takto kupujem aj viacero balení do zásoby, lebo aj keď ma chytí napríklad dáka bolesť, ktorú analgetikami potlačím len na chvíľu, tak si ho dávam.

zupka33
9. apr 2026

Ja casto bolesti nemavam, ale ked uz, tak sa z toho spamatavam celkom dlho, neviem preco sa to deje, az takto som to nemavala. Hlavne ta hlava teda...

timetotime
13. apr 2026

@zupka33 @zupka33 Toto som mala aj ja obdobie, ze ma hlava vedela vyradit aj na dva dni… A tiez som to predtym tak nemavala. podla mna to moze byt aj stres, malo spanku alebo hormony. ja som zacala viac pit vodu, ten rezim je proste mega dolezity, magnezko mi uz vobec k nicomu nepomaha...No a celkovo mam pocit, ze sa mi to tak nejak ukludnilo. 🙂

Strana
z14