Bolesť vystreľujúca do krku
Vystreluje mi bolest do pravej strany krku taka akokeby bodava bolest v casti kde sa akokeby mera tep neviete co to moze sposobovat ja niekedy ma zabolí aj pri pohybe hlavy do práva a ľavá.
@lobic ale ved jasne, ja som takto tiez aj ten Revitanerv zacala brat az ked mi nieco bolo. sama od seba by som si ho asi nekupila len tak pre prevenciu, to neviem, ci niekto realne takto aj robi. 😂
@timetotime Prepac, predtym som sa pytala, ale nevsimla som si, ci si na to reagovala alebo nie 🙂 Ked si davas takto pauzu v uzivani, pocas tej pauzy sa ti vedia nejake tie priznaky vratit alebo ti to zmizne uplne vsetko?
@zupka33 ja uz nemam nic, mne to pekne preslo, nakolko som ho brala viackrat, s viacerymi prestavkami teda. ale uziva sa podla potreby kazdopadne. kym ti to neprestane. ♥
@timetotime a teraz ho uz neberies? ja som ho brala, ale uvazujem, ze zacnem znova.
A ešte som chcela - ja si takto kupujem aj viacero balení do zásoby, lebo aj keď ma chytí napríklad dáka bolesť, ktorú analgetikami potlačím len na chvíľu, tak si ho dávam.
Ja casto bolesti nemavam, ale ked uz, tak sa z toho spamatavam celkom dlho, neviem preco sa to deje, az takto som to nemavala. Hlavne ta hlava teda...
@zupka33 @zupka33 Toto som mala aj ja obdobie, ze ma hlava vedela vyradit aj na dva dni… A tiez som to predtym tak nemavala. podla mna to moze byt aj stres, malo spanku alebo hormony. ja som zacala viac pit vodu, ten rezim je proste mega dolezity, magnezko mi uz vobec k nicomu nepomaha...No a celkovo mam pocit, ze sa mi to tak nejak ukludnilo. 🙂

@1didiana1 Tak teoreticky by si mohla, to je jasné. S béčkom sa to nijakým spôsobom nebije, ale tak zábudlivosť je samozrejme druhá vec 😀 To už je celkom iný príbeh, o tom by som ti vedela rozprávať aj ja, knihu by som mohla napísať 😂