icon

Bolesť vystreľujúca do krku

3. sep 2022

Vystreluje mi bolest do pravej strany krku taka akokeby bodava bolest v casti kde sa akokeby mera tep neviete co to moze sposobovat ja niekedy ma zabolí aj pri pohybe hlavy do práva a ľavá.

Strana
z15
zupka33
2. jún 2026

@timetotime Je mi jasne, ze to nebude len tabletkou, ale treba toho zmenit vo svojom rezime viac 🙂

sweetyna
3. jún 2026

@zupka33 tak ale to si uz musis sama uvedomit, co robis zle a co treba robit inak, pripadne zmenit uplne 😉 ja to takisto na sebe pocitujem, mam horsi spanok ako obvykle, budim sa uz hodinu pred budikom kazde rano a samozrejme potom cely den som taka, ze poriadne ani neviem fungovat...

vierkaa0
3. jún 2026

@sweetyna toto je presne ten zacarovany kruh 🙈 ked je zly spanok, tak clovek je unavenejsi, tym padom viac stresu a potom sa to este viac kazi a stale dokola...proste spanok je zaklad ♥

vierkaa0
3. jún 2026

ja som si vsimla, ze mne dost pomaha aspon nejaka ta rutina vecer... nieco uplne jednoduche, aby telo vedelo, ze uz proste treba vypnut 🙂 a teda hlava samozrejme tiez...

gogorkaja
4. jún 2026

@vierkaa0 Presne, mne tiež robí najväčší problém tá hlava 🙈 Telo unavené by aj spalo, ale myšlienky sa zrazu rozhodnú riešiť úplne všetko možné aj nemožné práve o desiatej večer, počas dňa ani tak veľmi nie, na to nie je čas 😀

sweetyna
5. jún 2026

@gogorkaja ono to funguje tak, ze cim viac sa snazis zaspat, tym horsie. malo by to prist na teba same, prirodzene.

1didiana1
10. jún 2026

@sweetyna spanok sa dost podcenuje, ja som si to vsimla u mnohych ludi. a pritom to je uplne gro, proste zaklad celeho fungovania. ♥ ja som bez kvalitneho spanku pocas dna totalne nepouzitelna.

isis234
10. jún 2026
@1didiana1

@sweetyna spanok sa dost podcenuje, ja som si to vsimla u mnohych ludi. a pritom to je uplne gro, proste zaklad celeho fungovania. ♥ ja som bez kvalitneho spanku pocas dna totalne nepouzitelna.

@1didiana1 máš pravdu. V spánku si odpočinie. Načerpá energiu. Vidím to na mačkách.

gogorkaja
22. jún 2026

@isis234 Tak očividne majú s ľuďmi mačky niečo spoločné 😀 Ale ja toľko nespím, aj keď by som to niekedy potrebovala, nie vždy je ten spánok taký, aký by mal byť...

sweetyna
23. jún 2026

@gogorkaja tak povedzme si narovinu, v dnesnej dobe uz ma fakt malokto ozaj kvalitny spanok. ale kazdy ako si zariadi, tak ma. vela sa nam toho v zivotoch deje, som si ista, ze kazdy ma kopec povinnosti, ktore nedokaze ani vecer v posteli vypustit z hlavy a potom to ovplyvnuje aj ten spanok. 🙈

sweetyna
29. jún 2026

@sweetyna su rozne techniky aj dychacie a podobne, ale teda nemam to odskusane. a mozno na niekoho to ani fungovat nebude

1didiana1
2. júl 2026

ja som si napriklad vsimla, ze u mna robi strasne vela aj pravidelnost. ked chodim spat kazdy den priblizne v rovnakom case, zaspavam ovela lahsie. ked si par dni posuniem rezim, hned je to citit.

fatima99
13. júl 2026

@1didiana1 toto mne nepomahalo nech som sa snazila o tu pravidelnost ako som len vedela. cim viac som sa snazila zaspat, tym to bolo horsie kazdy vecer. mne pomohol revitanerv, ten som uzivala a potom som aj cvicit zacala, takze za mna dost ucinne kombo 🙂 🙏

gogorkaja
15. júl 2026

@fatima99 No ono to bez toho cvičenia proste nejde, to veľa ľudí nedokáže pochopiť 🙈

lennaa
Včera o 08:14

@gogorkaja to je pravda, pohyb podla mna robi vela. niekedy clovek ani nepotrebuje nic extra, staci sa cez den trochu hybat, ist na prechadzku alebo si najst nieco, co ho bavi. pohyb je jednoducho pre cloveka prirodzeny a telo trpi, ked sa nehybe... ked je telo prirodzene unavene, vecer sa potom aj lahsie vypina. 🙂

sweetyna
Včera o 08:31

@lennaa cvicenie, vitaminy, menej sa stresovat, viac chodit do prirody a viac spat 🙂 to je proste zaklad vsetkeho.

Strana
z15