icon

Bolesť žalúdka po užití liekov: Čo robiť?

nikola1507
Dnes o 15:28

Ahojte dnes je to 4 deň ako má boli žalúdok... V pondelok som vzala Ibalgin okolo 10 potom nalgesin okolo 5 a ešte večer o 11 nalgesin kvôli bolesti krku. V utorok ma začal bolieť žalúdok a dnes je to 4 deň... Mám také akoby vlní bolesti hlavné keď niečo zjem.. je niekedy že aj neboli hlavne ráno keď vstanem som bez bolesťti ale keď začnem niečo pridávať začína bolieť potom trošku ustáli a potom zase volala som aj svojej lekárke tam mi povedala že si mám skúsiť dať nolpazu a ale ze kľudne keď bude treba mám prísť... Stále ráno som v pohode a bolestí začínajú okolo obeda ... Je pravda že som aj teraz nervózna. Bojím sa aj aby to neboli aj vredy 😔

anonym_6139f6
Dnes o 15:31

liek no-spa si skúšala?

iriska13
Dnes o 15:41

Skus Nolpazu...to je pre mňa najlepší liek na žaludok...

bg92
Dnes o 15:47

Aj mne toto urobil nalgezin, uz si ho nikdy nedam. Po par dnoch preslo, jedz pravidelne nedrazdivu lahku stravu

janinah
Dnes o 16:09

Daj si šetriacu dietu par dni.vygoogliš aka to je.Zaludok ťa neboli z troch tabletiek.zo stresu môže.Nolpazu uživaj podla navodu a skus nieco na zniženie žal.kyseliny.Pri strese je jej veľa a to môze byt problem.

nikola1507
autor
Dnes o 16:28
@bg92

Aj mne toto urobil nalgezin, uz si ho nikdy nedam. Po par dnoch preslo, jedz pravidelne nedrazdivu lahku stravu

@bg92 a koľko ste ho užili? A ako dlho vás bolel ?

simca06022011
Dnes o 16:32

hlavne tieto lieky nejest na prazdny zaludok. Na bolest hrdla su ale uplne na figu...

anonym_61a8b7
Dnes o 16:35
@janinah

Daj si šetriacu dietu par dni.vygoogliš aka to je.Zaludok ťa neboli z troch tabletiek.zo stresu môže.Nolpazu uživaj podla navodu a skus nieco na zniženie žal.kyseliny.Pri strese je jej veľa a to môze byt problem.

Autorka, volala si lekárke a tá ti poradila. Urobila si tak? Načo sa pýtaš ľudí na modrom koníku, keď máš radu priamo od človeka, ktorý šesť rokov študoval medicínu. Doktorka malá pravdu. Daj si Nolpazu každý večer pred spaním, aspoň päť -šesť dní. Aj viac dni. Akékoľvek lieky od bolesti sa nejedia ako lentilky. Davajú sa raz za začas a pojedle, sú veľmi ťažké na žalúdok.
@janinah žalúdok ju môže bolieť aj z jednej tabletky. Ja som z jednej tabletky Recoxa mala vred.